Fekvőtámasz probléma?
Tessék ha csak fekvőzni akarsz.
De jobb lenne izomcsoport edzés.
Az előző oldalon mindent megtalálsz.
Én személy szerint fekvőzés mellett vagyok. Melegítést csináld kicsit tovább, mint ahogy eddig csináltad, ha még mindig fáj a vállad, akkor valószínűleg gyengék alapból, de ez nem baj, nekem is gyengék a vállaim, jobb előrébb is van, mint a bal, de ha kitartóan fekvőzöl, akkor egy idő múlva, nem fog fájni.
Ha mellre akarsz fekvőzni akkor kezeidet úgy tedd, hogy kicsit szélesebben, mint a vállad, az ujjaid egy 30 fokkal nézzenek befelé, és a könyöködet ne magad mellé szorosan, hanem oldalra kifele irányítsd.
Tricepszre vállszélesség, kezeid előre mutassanak, és a könyöködet szorosan a felsőtested mellett tartsd, ha jól csinálod érezni fogod.
Vállra meg nehezebb szerintem, de ott annyit, hogy ne a kezeidet a hasad alá tedd és úgy fekvőzz ( kényelmetlen eléggé).
Azért linkelek 1 videót, ha nem akarsz gépeken edzeni, hanem otthon, tök jó kis gyakorlatokat mutat benne a srác és csak 2 szék kell meg 1 rúd (akár seprűnyél is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!