Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Segítség! Milyen sporttal...

Segítség! Milyen sporttal lehet sokat fogynom nyárig?

Figyelt kérdés

Szóval arra gondoltam hogy le adom magamról azt a 10 kiló felesleget nyárig és szerintetek mit kéne sportolnom amivel ez menne?:) Kondival menne? Ha igen nekem kell megterveznem, hogy pl. 40 perc futás, 10 perc fenékre gyúrás, 10 perc hasizmozás? Még sosem voltam kondiban szóval nem tudom, hogy mivel lehet ott has izmozni szóval örülnék ha valaki segítene ebben a témában:) Nagyon közel lakom az uszodához is szóval az is szóba jöhet, de tényleg nem tudom, melyik lenne a leghasznosabb mert mindenhez van kedvem:) Az étkezésről még annyit, hogy eddig úgy ettem, hogy reggeli: abonett+felvágott+zöldség, iskolában(6óra) alma,narancs ebéd: hús+zöldség és vacsora: valami könnyű (tojás vagy alma) és iskolában mindig éhes voltam..szerintetek teljes kiőrlésű zsömléből/kenyérből készült szendvicset ehetnék? Most gyógyultam ki a bulimiából ezért még bennem van, hogy minden ami kenyér az nagyon hizlal és nem szabad ennem ilyet, de már leküzdöttem és már csak fogyni szeretnék! Nagyon hálás lennék ha valaki segítene:)

170cm ; 72kg ; 16/L

2014. febr. 22. 12:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Abonett + felvágott + zöldség étkezéssel nőttél 72 kilósra?

Akkor egyértelműen lisztérzékeny vagy, és ez okozza a hormonális problémát.

Hagyd a búzát (abonett, kenyér).

Több zöldség, több hús és több zsiradék, ezekkel rendbe fog jönni az anyagcseréd.

Továbbá azt edzel amit akarsz. Fogyasztó edzés nincs.

De gondolj a jövőre kicsit:

- pár év múlva lehet nem lenne jó térdfájással küszködve arra gondolni, hogy talán nem kellett volna 40 perceket futkosni.

- x idő múlva nem lenne jó arra gondolni, hogy bárcsak többet guggoltál volna és jobb feneked lenne. többet edzettél volna karra, felsőtestre és már jobb, egészségesebb formád lehetne.

- illetve ha úgy alakul hogy megtámadnak utcán, mert manapság egyre nagyobb divat nőket megtámadni.. nem lenne gond, ha pár év harcművészet rutin és rutinos gázspré/vipera használat már mögötted lenne.

Csak néhány tipp, hogy mit kezdj az edzésre szánt időddel.

2014. febr. 22. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!