Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám vékonyabbá...

Semmi01 kérdése:

Hogyan tudnám vékonyabbá tenni a karom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 23/L vagyok, és már 14-15 éves korom óta nagyon vastag a karom. Az alakom husisabb, de karcsú, viszont a karjaim FELTŰNŐEN vastagak! Tippek, trükkök edzésre, esetleg, táplálkozási tanácsok? Előre is köszi!

(U.i: Járok konditerembe egy ideje, egy kézzel 6-7 kg, fekve nyomva 25 kg megy, nem tudom, hogy ez mennyit segít a helyzeten)

2014. febr. 18. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Dzsenetik :/ Talán karedzéssel tudsz vele valamit csinálni.

Kis súlyos edzések. Neked inkább szálkásítani kell, DE zsír miatt vastag vagy izom miatt?

2014. febr. 18. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát, mondjuk először jó lenne tudni, hogy az izomtól, vagy a zsírtól (esetleg is-is) vastag. Ezt te látod a legjobban.
2014. febr. 18. 23:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha az zsír,akkor diétázni kellene.Ha jól emlékszem láttam valamelyik kérdésnél,hogy vega vagy,de ha eszel halat,meg napi 15-20 tojást,akkor meg tudsz oldani egy szálkásító diétát is.A súlyzós edzéseid végére is tegyél be 40-50 perc szoba biciklit.
2014. febr. 18. 23:55
 4/9 anonim ***** válasza:
ezt most elmondom hogy helyileg nem lehet fogyni és pont. valoszinü hogy neked zsir raktározodik a karodban kinek hol ez változó ez genetika. még másik két ok is lehet valamilyen vizes eredetü nagyobbodás vagy fogyás következtében a bőr de nem ezekre tippelnék az esetedben. megoldás jó étrend és mozgás és edzés h a böröd szép feszes legyen. az izomtól nagy azt kizárnám ilyen súlyok mellett. még egy dolog nem lehet h csak szerinted vastag a karod?
2014. febr. 19. 02:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Kizártnak tartom, hogy izomtól legyen vastag. Sőt, akár még azt is, hogy feltűnően vastag, kép nélkül nem tudjuk innen megmondani, hogy tényleg-e.

Nincs helyi zsírégetés. Nincsenek szálkásító gyakorlatok. A kis súly használata nem szálkásít.

2014. febr. 19. 13:00
 6/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

nem, sajnos nem izomról van szó, és tényleg nem csak szerintem vastag, ez az én szépséghibám.

ha vega vagyok, tényleg nehezebb?

én ha diétázok és jó formában vagyok, akkor sem szép vékony a karom

2014. febr. 19. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Mért is adtam választ?

Kis súlyos edzések sokat segítenek! Jézus isten...

De mivel kiderült, hogy zsírtól akkor diétáznod kell.

2014. febr. 19. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Vegaként sokkal nehezebb bevinni a kellő mennyiségű és minőségű fehérjét, ahhoz hasonlítva, ha hozzácsapnál mondjuk egy adag húst is az ételeidhez, ami minőségben és mennyiségben is elég jó fehérjeforrás.
2014. febr. 19. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:

az erősítés pont nem jó neki, attól csak vastagodik. hosszabb ideig kis terhelést kell kapnia, attól szálkásodhat jobban, persze ez genetika is, nem biztos hogy pont karból égeti a munkához felhasznált zsírt.

és ha vega vagy, az fontos részlet, és igen nehezebb úgy, főképp, hogy a legtöbb vega szénhirátdús/fehérjeszegény táplálkozással hízlalja magát.

+ érdemes tudnod hogy b komplexet kell szedned, vagy legalább b12t, mert a májad max 4-5 évig fogja bírni hús nélkül, utána kifogy belőle a tartalék, és idegrendszeri problémáid lesznek. márha nem fogyasztasz semmilyen húst, állati származékot.

2014. febr. 19. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!