Hogyan tudnám vékonyabbá tenni a karom?
Sziasztok! 23/L vagyok, és már 14-15 éves korom óta nagyon vastag a karom. Az alakom husisabb, de karcsú, viszont a karjaim FELTŰNŐEN vastagak! Tippek, trükkök edzésre, esetleg, táplálkozási tanácsok? Előre is köszi!
(U.i: Járok konditerembe egy ideje, egy kézzel 6-7 kg, fekve nyomva 25 kg megy, nem tudom, hogy ez mennyit segít a helyzeten)
Dzsenetik :/ Talán karedzéssel tudsz vele valamit csinálni.
Kis súlyos edzések. Neked inkább szálkásítani kell, DE zsír miatt vastag vagy izom miatt?
Kizártnak tartom, hogy izomtól legyen vastag. Sőt, akár még azt is, hogy feltűnően vastag, kép nélkül nem tudjuk innen megmondani, hogy tényleg-e.
Nincs helyi zsírégetés. Nincsenek szálkásító gyakorlatok. A kis súly használata nem szálkásít.
köszi a válaszokat!
nem, sajnos nem izomról van szó, és tényleg nem csak szerintem vastag, ez az én szépséghibám.
ha vega vagyok, tényleg nehezebb?
én ha diétázok és jó formában vagyok, akkor sem szép vékony a karom
Mért is adtam választ?
Kis súlyos edzések sokat segítenek! Jézus isten...
De mivel kiderült, hogy zsírtól akkor diétáznod kell.
az erősítés pont nem jó neki, attól csak vastagodik. hosszabb ideig kis terhelést kell kapnia, attól szálkásodhat jobban, persze ez genetika is, nem biztos hogy pont karból égeti a munkához felhasznált zsírt.
és ha vega vagy, az fontos részlet, és igen nehezebb úgy, főképp, hogy a legtöbb vega szénhirátdús/fehérjeszegény táplálkozással hízlalja magát.
+ érdemes tudnod hogy b komplexet kell szedned, vagy legalább b12t, mert a májad max 4-5 évig fogja bírni hús nélkül, utána kifogy belőle a tartalék, és idegrendszeri problémáid lesznek. márha nem fogyasztasz semmilyen húst, állati származékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!