Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány kalóriát kéne ennem ha...

Hány kalóriát kéne ennem ha nem szeretnék fogyni sem, hízni sem, de formásodni igen?

Figyelt kérdés
életmódot váltottam, fogytam olyan 5 kilót, napi kb 1300 klóriával, de előtte sem voltam kövér. többet nem szeretnék fogyni, de formásodni igen. tudom, hogy izmosodáshoz kalória többlet kell, de nem szeretnék tömeget növelni. kicsit kerekebb popsit szeretnék, szoktam súlyzós guggolásokat csinálni, meg napi szinten minden nap tornázok valamit, nem csak fenékre. 170 centi körül vagyok és 50 kiló körül. (egyiket sem tudom pontosan, és tudom hogy kevésnek tűnik de nem vagyok olyan sovány.) képet rakok holnap ha kell. sok fehérjét eszek, olyan 80-100 grammot egy nap, viszont alakformáláshoz nemtudom mennyi kalóriát kéne ennem. semmiképp sem szeretnék fogyni tovább, már olyan 1500 körül eszem kb egy hónapja, de a sok torna mellett elég ennyi?
2014. febr. 16. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Javaslom a Sárga kapszula című írűsművet, sokat fog segíteni. Össze van benne foglalva minden, ami kell.

Attól, hogy lány vagy, neked sem fog senki regényt írni.

2014. febr. 16. 21:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Szinte mindent rosszul csinálsz.

Nem tornázgatni kell,hanem edzeni,a tömegnövelés egyenlő az alakformálással (az izomtól leszel formás),a kalóriaszükséglet rohadtul sokadlagos szempont.

Szépen regisztrálsz,letöltöd és elolvasod ezt a kis könyvet,ha valalmit el akarsz érni akkor muszáj.

[link]

2014. febr. 16. 21:53
 3/3 Pretty_Fighter ***** válasza:
én megnézném a képet:)
2014. febr. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!