Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy nő is edzhet Fegyencedzéssel?

Egy nő is edzhet Fegyencedzéssel?

Figyelt kérdés
Sziasztok!14 éves,lány vagyok,a kérdésem pedig,hogy edzhetek-e lányként a Fegyencedzéssel.Nincs rajtam sok fölösleg,csupán 2 kg,de nem is fogyni hanem inkább formásodni,izmosodni szeretnék.Erre alkalmas a Fegyencedzés?

2014. febr. 13. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Azok saját testtel végzett mozgások tudtommal. Az bárkinek jó. Egy 14 éves testtől viszont ne várj még csodát. Én még nem olvastam el annyira a könyvet, nem tudom, hogy mit ír a zsírégető edzésekről, de ha nem ír róluk, akkor kiegészíteném annyival, hogy az is kell. Erősítő és zsírégető edzés is kell. Mivel nincs rajtad fölösleg túlzottan, ezért neked azért fog kelleni ez, hogy ne is legyen később sem. Ha még most elkezded, akkor csinálhatod kényelmes tempóban, szépen lassan növelve a teljesítményed (intenzitás, kitartás, stb.). Ez jól jön erősítésnél is.
2014. febr. 13. 23:43
 2/6 anonim ***** válasza:

A fegyencedzés szinte bárkinek jó.

Az első lépések javarészt terápia jellegűek mert nagyon könnyűek de mégis érezni a hatását! Van egy ismerősöm aki baleset végett hetekig ágyba feküdt és igaz nem sportolt szinte semmit de izomilag leépült így már a házimunkák elvégzése is komoly gondot jelentett neki. Meg neki mindig is voltak gondjai a vállaival.

Belekezdett úgy 1 éve a fegyencbe ő is és sokat fejlődött, elmúltak a fájdalmai, lett egy izomalapja, és szépen kiszálkásodott tőle. Sokan nem ismernek rá, és hatásos volt neki.

Meg van a munkahelyemen egy csaj is aki emlékszem tavaly ilyen tájt, kis vékony csajszi volt pici hasa volt, de mondta hogy nagyon gyenge volt és zavarta hogy alig van valami formája, meg semmi ereje nincs.

Egy ember tanácsára kezdett bele a fegyencedzésbe és sokat változott, formásabb lett az alakja, igaz hízott is izomra de tényleg jó alakja van és erős lett. Hihetetlen miket tud, sokan felnéznek rá!

2014. febr. 13. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Nő is edzhet, az erősítő edzés alapvető.

Nem léteznek zsírégető edzések, a fogalom sem létezik.

2014. febr. 14. 08:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze.

Miért, a nők valami földönkívüli lények, akiknek más anatómiájuk van? :D

2014. febr. 14. 12:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Utolsónak válaszolnék,hogy azért kérdeztem,mert idáig csak fiúktól olvastam a fegyencről.
2014. febr. 14. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Bizonyos szinten más a női anatómia, de az alap erősítés ugyan úgy mehet nekik is.
2014. febr. 14. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!