Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A csuklót hogyan lehet kicsit...

A csuklót hogyan lehet kicsit "megizmosítani"?

Figyelt kérdés

rendszeresen edzek, de csuklóm mégis nagyon vékony.

nem lehetne valahogy megizmosítani? :)

2014. febr. 13. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ere én is kíváncsi vagyok.

Valamennyire lehet szerintem, ha alkarra edzel

de akkor sem lesz olyan vastag mit akinek vastagok az ízületei.

2014. febr. 13. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Annak nem kell vastagnak lennie. Ha vastag, akkor az adottság. Az izmok nem keresztbe húzódnak.

Az ott lévő izmok fejlesztésére minden olyan erősítés jó, ami meghúzza azokat az izmokat. Minden húzódzkodásnál gyapálod ezeket, azok jók például. A sima fekvőtámasz, tolódzkodás és saslengés is jó ilyesmire. Az öklös fekvőtámasz kevésbé jó rá.

2014. febr. 13. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
A csuklódon nem sok izom van, így kifejezetten nem is tudod izmosítani.
2014. febr. 13. 17:36
 4/6 A kérdező kommentje:
és az ilyen alkarerősítő gumigyűrűk sem javítanak a helyzeten??
2014. febr. 13. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Az alkarerősítők az alkart erősítik, illetve a marokban levő, szintén kicsi izmokat (gondolom nem találkoztál még olyan fogalommal, hogy "kigyúrt markú"). Nézz meg anatómiai ábrákat, hogy mennyi izom van a csuklódon. Konkrétan a csuklód területén nincs is rendes, formálható izom: az alkar izmainak itt már kb. csak az inai futnak, a kézhát oldalon kicsit bentebb érnek az ujjfeszítő izmok (nem számottevően) de mindkét oldalra igaz, hogy azokat a minimális izmokat (kb. akkorák, mint a mimikai izmok, azokat sem tudod ugye formálni) takarják az ujjak és a kézfej inai, így soha nem fognak tőlük látszódni. A csontodat nem tudod megváltoztatni, egy alapvetően széles csípőjű nő sem tudja kisebbé tenni a csípőjét, ha már az izom és a zsír részét rendbe rakta a dolognak, akkor is meg van szabva a csont által az alak. A különbség itt az, hogy itt még izom sincs, ahogy mondtam, és még hízni is általában nagyon későn híznak ide az emberek.
2014. febr. 13. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
töltsd le a fegyencedzés 2-őt
2014. febr. 14. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!