Nehéz megtanulni ritmikus gimnasztikázni? Mennyi idő alatt sajátítom el a szerekkel való trükköket?
Figyelt kérdés
Régebben aerobikoztam. Az angol spárgán kívül minden spárgám megvan. (állók is) Ha 15 évesen elkezdem még lehetek versenyző?
Általában mennyi a tagdíj? Én azt hallottam,hogy nagyon drága sport. Ez igaz? Mert szerintem nem drágább más sportoknál.
2014. febr. 7. 14:58
1/2 anonim válasza:
Igen, nagyon drága sport! A tagdíj 30 ezer forint az MTK-ban, persze van ennél kevesebb is, de többezer az biztos. Egy szalag vagy egy labda, egy pár buzogány 5-6 ezer forintnál kezdődik. Egy forgócipő minimum tízezer forint.
Aztán: a hajlékonyság minimum követelmény, nemcsak spárgázni kell tudni. És balettra is kell járni. Szerintem 15 évesen már nem lehet megszerezni azt a fajta laza alkatot, ami az RG-hez kell.
2/2 anonim válasza:
Ha láttál bármit is a hét végén lezajlott debreceni világkupa eseményeiből, akkor tapasztalhattad, mennyi mindent kell tudni egy rg-snek. Nemcsak spárgát, hanem bógnit, kézen átfordulást, hátrahajlást stb. Az egyik ismerősöm még ovis korában kezdte, és éveken keresztül sajátította el a szerkezelést. Keress egyesületet, és ott érdeklődj, mennyi a tagdíj, és egyáltalán foglalkoznak-e Veled, esetleg B vagy C kategóriában, vagy esztétikusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!