Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A börtönben melyk harcmüvészet...

A börtönben melyk harcmüvészettel lehet kezdeni valamit?

Figyelt kérdés
én úgy tudom hogy ott ilyen zsivány box van,azt hol tanitják?
2014. febr. 5. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
zsivány box ezen jót nevettem.
2014. febr. 5. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Előkerül a bökő akkor ütögethetsz :D
2014. febr. 5. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
2014. febr. 6. 00:26
 4/5 anonim ***** válasza:
röviden? semmivel ha nagyon jó vagy valamiben azzal csak azt éred el, hogy nem egy ember öl meg hanem 3-4(vagy amennyi épp rádmegy). a box pedig egy hasznos dolog tud lenni mert nem amerikáról beszélünk és ha nem valami 120kilós maffiózó kannibálcigányba kötsz bele akkor csak akkor kell verekedned mikor megmutatod, hogy nem vagy csicska gyerek ilyenkor általában meg nem szokott előkerülni kés.
2014. febr. 6. 11:42
 5/5 endruka válasza:
Szia! Nem kell oda harcművészet, mert nem tudod használni. Már első nap bunyó van. Egy beléd köt, és mire felfogod hogy mi a helyzet, már négyen vannak. 99% hogy leütnek, az a lényeg hogy utána ne legyél csicska, és áljál fel. Ez menni fog egy darabig, és utána elismerik hogy fasza gyerek vagy!
2015. febr. 23. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!