Tudnátok nekem segíteni? (többi lent)
Sziasztok. az a helyzet hogy nagyon nem vagyok megelégedve magammal. ti milyen módszereket, sportokat, edzéstervet tudnátok mondani nekem karcsúsodásra? (kg-ba nem muszáj hogy kevesebb legyek, csak látszódjon)szigorú diétát nem akarok, meg itthon meg se engednék, szóval az kizárva.
és azt is megtudnátok nekem mondani hogy körülbelül mennyit kéne fogynom?
1. [link]
2. [link]
adataim:
165cm
54kg
derék:69cm
csipő:86cm
15/L
Kedves kérdező!
A képekből ítélve valóban úgy látszik, hogy nincs szükséged testtömeg csökkentésre. Az alakformálásra pedig mindig sort lehet keríteni. Az ideális állapotot egyrészt te fogod megérezni, illetve azt egy testösszetétel analízissel akár pontosan is meg lehet határozni.
Otthon nagyon helyesen látják, hogy egyáltalán nincs szükséged szigorú diétára. Az ételeidre, a táplálkozásod szerkezetére, annak minőségére viszont nagyon ügyelj!
10 éve hasonló programok beállításával foglalkozom, mint életmódtréner, személyi edző.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!