Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni?...

Tudnátok nekem segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok. az a helyzet hogy nagyon nem vagyok megelégedve magammal. ti milyen módszereket, sportokat, edzéstervet tudnátok mondani nekem karcsúsodásra? (kg-ba nem muszáj hogy kevesebb legyek, csak látszódjon)szigorú diétát nem akarok, meg itthon meg se engednék, szóval az kizárva.

és azt is megtudnátok nekem mondani hogy körülbelül mennyit kéne fogynom?

1. [link]

2. [link]

adataim:

165cm

54kg

derék:69cm

csipő:86cm

15/L

2014. febr. 4. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy fogynod "kell". Valami erősítő edzés normális étrenddel jól jönne, legalább saját súllyal de akár súlyzóval is. Az étrend alapanyagait, elveit pedig a tömegnövelő táplálkozásból tudhatod meg, ezt a builder honlapján, vagy a Sárga Kapszula című könyvben megtalálod. Később szálkásíthatsz, ha szükséges, az étrend változtatásával, némi aerob edzés beiktatásával.
2014. febr. 4. 15:32
 2/2 anonim válasza:

Kedves kérdező!

A képekből ítélve valóban úgy látszik, hogy nincs szükséged testtömeg csökkentésre. Az alakformálásra pedig mindig sort lehet keríteni. Az ideális állapotot egyrészt te fogod megérezni, illetve azt egy testösszetétel analízissel akár pontosan is meg lehet határozni.

Otthon nagyon helyesen látják, hogy egyáltalán nincs szükséged szigorú diétára. Az ételeidre, a táplálkozásod szerkezetére, annak minőségére viszont nagyon ügyelj!

10 éve hasonló programok beállításával foglalkozom, mint életmódtréner, személyi edző.

2014. febr. 6. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!