Soha nem voltam konditerembe! Mi-hogy megy?
21 éves lány vagyok, és egy 5-8 kg-ot szeretnék leadni, ami pont így szépen derék-has tájékon van.
Itthon tornászgatok,de sokszor el lustálkodom a dolgoz, aztán sírok, hogy megint nem fogyok :(
Találtam a közelbe (Szegedi vagyok ) Egy konditermet, de én még soha nem voltam ilyen helyen, és meg vagyok ijedve, hogy kinevetnek, hogy nem tudok valamit, elbénázok?
Légyszivel írjátok le, hogy hogy vannak a dolgok. Nem akarok ilyen tornára járni, ahol csomó csaj tornázik, nem vagyok túl társasági ember.
Csak a gépeket akarom használni.
Vagy muszáj ilyen csoportos tornára is menni? Vagy csak bemegyek, fizetek, átöltözök,és azt a gépet próbálom ki, amelyiket akarom? Meg van hogy 1 alkalommal mennyi időt lehetek?
Milyen ruha kell? milyen cipő?
Nem bántóan írtam hogy rádfér.
Ennek az edzésnek nem lehet csak úgy nekiállni az alapok ismerete nélkül mert eredménytelenül lestrapálod magad.
Az edző bevezet az alapokba,összeír egy étrendet,és megmutatja a gyakorlatokat.
csak egy kis gondolkodnivaló:
ha begyullad a vakbeled, akkor otthon kiműtöd magadnak, vagy egy orvosra bízod?
Ahhoz, hogy hatékonyan eddz, sok lexikai tudás, és TAPASZTALAT szükséges. Akárcsak a vakbélműtéthez. Amikor a medikus először csinál ilyen műtétet, addigra bebiflázta a szakirodalmat, végignézett egy tucat operációt, és a professzor így is ott áll a háta mögött, és felügyeli a munkáját. évek kellenek ahhoz, hogy a medikus önállóan is elvégezhesse az operációt.
Ha veszel egy kondibérletet, az égvilágon semmi másért nem fizettél, mint a terem használatáért. ha bemész egy műtőbe, attól még nem leszel sebész. Ha bemész egy műhelybe, attól sem leszel autószerelő, pl. Ennek alapján, ha edzőterembe mész, akkor edző leszel? Rendelkezel majd egy edző tudásával, tapasztalatával? Nem fogsz.
A végeredmény az lesz, mint a futásoddal. Hiba hiba hátán, ami nem az általad elérendő célok felé visz, hanem csak távolít tőle.
Ezért kell edzőt felbérelned. Neki lesz tudása, és tapasztalata. Pénzbe kerül, igen. De a csoki sincs ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!