Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elkezdhetem még így?

Elkezdhetem még így?

Figyelt kérdés
14 éves, alacsony lány vagyok. (160 cm) Nem vagyok az a nagyon vékony, de nem is vagyok dagi. Most kezdtem el nyújtani pár hónapja, de még nem megy le a spárga. Azonban nagyon régi álmom, hogy jazz balettezzek. Azért nem kezdtem el hamarabb, mert anyuék állandóan lebeszéltek róla tekintetbe véve, hogy nem vagyok a tipikus balett alkat. Mostanra fogadták el teljesen, hogy ez az álmom, de elbizonytalanodtam. Ne is kezdjek már hozzá?

2014. jan. 30. 11:13
 1/2 anonim válasza:
Testalkatunkat tekintve valószinűleg hasonlítunk...Nekem is nagy álmom volt sok minden, de ha TÉNYLEG komolyan gondolod, akkor kéne informálódj erről a sportról , elkezd órákra járni és hozzáértő emberektől kérdezni. ( tesitanár, tánc/balettanfolyamok?) Ne várd azt,hogy a világ legnagyobb táncosa leszel,de kezdd el, csináld azt amit élvezel! De biztos tudd,hogy ez miből áll,és hogy nem csak "Ahh, de jól néz ki a tévében!", hanem a rossz oldalát is vizsgálgasd meg... A nyújtást csak lassan és semmit ne erőltess, de izmosítanod kéne magad, ha nem sportolsz ajánlott lenne elkezdeni vmit,hogy készen állj az álmod valóra váltására. Sok sikert! :)
2014. jan. 30. 20:21
 2/2 anonim válasza:
Én jazz balettezek, 16 éves, 155 cm-es lány vagyok:D Én sem vagyok extra vékony, de szerintem a jazz balettben ez a testalkat egyáltalán nem hátrány. Van a csoportban kifejezetten duci lány is, aki ugyanolyan magas, mint én, és nagyon szépen táncol. Szóval bátran vágj bele, ha szeretnéd;)
2014. jan. 31. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!