Tudnátok otthoni, hatásos edzéstervet mutatni lánynak?
19 évesen nyilván kitalálod magadtól is, hogy akkor nem csinálod, ha nem megy.
Nem tudom húzódzkodásból mi a könnyített lépés a könyvben, de figyelj, nekem van ajánlatom:
10 000 forint Budapesten a wudang kungfu edzés, ebben van női önvédelem edzés is, amibe bele van építve a még funkcionális, alakformáló edzés amiben profi edzők állnak rendelkezésre. És megoldjuk a kezdők húzódzkodását is.
Hát ennyit tudok írni, szóval ha máshogy nem megy..
nah szóval ezzel a diétával kezdtem, lényegében most is ezt csinálom, annyi különbséggel, hogy több zsírral és megközelítőleg 0 szénhidráttal, de így is hatásos fogyás szempontjából ahogy le van írva, sőt...
Aztán ha regisztrálsz ezen az oldalon, van itt egy nagyon okos kis étrend tervező progi is:
Otthoni edzésre tökéletes a fegyencedzés ahogy azt írták is, de a leghatékonyabb, az nem is igazán edzés, hanem sok sok aerob tartományú séta, gyors séta, mikor még tudsz beszélni, de már csak egy lépés választ el a lihegéstől... ilyenkor az izmaid még nem használnak el több oxigént, mint amennyit kapnak, így ilyenkor talán a leghatékonyabb a zsírégetés. persze ezt el lehet érni szobabiciklivel is, ellipszis trainerrel is... a legjobb, ha ilyen típusú mozgásból legalább heti 3*40-60 perc megvan, de az sem baj, ha minden nap.
Lényegében ezeknek a betartásával ezt értem el:
azóta már 85kg alatt tartok, de már némileg más az étrendem , azt nem akarom ráerőltetni senkire, de ezzel az étrenddel is elértem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!