Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok otthoni, hatásos...

Tudnátok otthoni, hatásos edzéstervet mutatni lánynak?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, szeretnék fogyni kb. 15 kilót. Sajnos pénzem nincs elmenni konditerembe. Futni szoktam néha a közeli parkban, de ennyi. Az étrendem megfelelő, orvos segítségével állítottuk össze, de a mozgáshoz már nem tudott hozzászólni. Nem szeretnék videókra ugrálni, inkább fenék, comb, has gyakorlatok érdekelnének (súlyzók beszerzése folyamatban van a karedzésekhez). Köszönöm szépen előre is!
2014. jan. 27. 11:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Talán meg kéne nézned a fegyencedzést mielőtt jönne a kifogás. Gondolom nem akadsz meg a falnál fekvőtámasz részen.
2014. jan. 27. 13:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Megnéztem. Láttam, hogy vannak különböző fekvőtámaszok, guggolások, húzódzkodások. A fekvőtámasz úgy-ahogy megy, a guggolás jól megy, na de a húzódzkodás... mindig egyest kaptam belőle, egy sem megy.
2014. jan. 27. 14:50
 13/17 anonim ***** válasza:

19 évesen nyilván kitalálod magadtól is, hogy akkor nem csinálod, ha nem megy.

Nem tudom húzódzkodásból mi a könnyített lépés a könyvben, de figyelj, nekem van ajánlatom:

10 000 forint Budapesten a wudang kungfu edzés, ebben van női önvédelem edzés is, amibe bele van építve a még funkcionális, alakformáló edzés amiben profi edzők állnak rendelkezésre. És megoldjuk a kezdők húzódzkodását is.

Hát ennyit tudok írni, szóval ha máshogy nem megy..

2014. jan. 27. 14:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor megpróbálom lépésről-lépésre, napról-napra ezt a fegyenc edzést, aztán ha reménytelen vagyok, utánanézek annak, amit te tanácsoltál, kedves utolsó válaszoló!
2014. jan. 27. 15:15
 15/17 anonim ***** válasza:

nah szóval ezzel a diétával kezdtem, lényegében most is ezt csinálom, annyi különbséggel, hogy több zsírral és megközelítőleg 0 szénhidráttal, de így is hatásos fogyás szempontjából ahogy le van írva, sőt...

[link]

Aztán ha regisztrálsz ezen az oldalon, van itt egy nagyon okos kis étrend tervező progi is:

[link]

Otthoni edzésre tökéletes a fegyencedzés ahogy azt írták is, de a leghatékonyabb, az nem is igazán edzés, hanem sok sok aerob tartományú séta, gyors séta, mikor még tudsz beszélni, de már csak egy lépés választ el a lihegéstől... ilyenkor az izmaid még nem használnak el több oxigént, mint amennyit kapnak, így ilyenkor talán a leghatékonyabb a zsírégetés. persze ezt el lehet érni szobabiciklivel is, ellipszis trainerrel is... a legjobb, ha ilyen típusú mozgásból legalább heti 3*40-60 perc megvan, de az sem baj, ha minden nap.

[link]

Lényegében ezeknek a betartásával ezt értem el:

[link]

azóta már 85kg alatt tartok, de már némileg más az étrendem , azt nem akarom ráerőltetni senkire, de ezzel az étrenddel is elértem volna...

2014. jan. 27. 21:36
 16/17 anonim ***** válasza:
jelenleg annyi különbség van az utolsó képtől, hogy már rajzolódik ki a hasizmom, de a kockáktól még messze vagyok.
2014. jan. 27. 21:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Neked is sok sikert kívánok, bár már ez is hatalmas dolog, igazán gratulálok! :)
2014. jan. 28. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!