Mennyi időbe telik mire felerősödik a tüdőm ha naponta legalább 1 órát futok?
Figyelt kérdés
Azért szeretném ezt csinálni, mert pl ha melózok itthon nem az izmom fárad el hanem kifulladok, meg tök jól focizok de hamar kifáradok2009. dec. 4. 17:14
1/1 anonim válasza:
Nálam egy 1/4-ed év volt kb.
De ha egy órát lefutsz, nem értem mi a baj..az ~12km, nekem addig volt rossz míg fél órákat futottam,akkor szúrt még a tüdőm. Amikor már fél óra felett jársz a tüdődnek mindegy,hogy egy órát,vagy másfelet futsz, összehangolódik a légzésed a szívritmussal.
Amúgy mindenkinél így van az elején, a rekeszizmok hamarabb kifáradnak mint a lábizmok, aztán fordulni fog a helyzet,csak csináld rendszeresen és ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!