Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fegyencedzés kérdés?

Fegyencedzés kérdés?

Figyelt kérdés
Elolvatam a könyvet...a végén voltak edzéstervek és számomra a Jó Magaviselet lenne ideális. Heti 3x kéne edzeni,mindhárom napon két gyakorlatból kell megcsinálni 2 sorozatot. De nem kevés ez ahhoz hogy legyen látványos eredménye?? Ma csináltam először és így is 3 sorozatot csináltam... Mennyi időn belül lesz ennek eredménye??? (megfelelő étrend mellett persze...)

2014. jan. 24. 22:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem csak ezt csinálnám hanem mellette 1-2x eljárnék aerobicra vagy futni...
2014. jan. 24. 23:06
 2/4 aikiboxer ***** válasza:
Ha rendesen megdolgoztatod az izmaidat, 3-4 hónap múlva már nagyon fog látszani az eredmény.
2014. jan. 24. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
nem szentírás a könyv, lehet több sorozatot is csinálni, akár lehet úgy is, hogy a két gyakorlat között nem hagysz időt pihenni(no jó, inkább leírom így: 1.gyakorlatot(pl. fekvő) megcsinálod az adott ismétlésszámot, vagy amennyit bírsz, és utána nem pihensz meg, hanem elkezded máris a 2. gyakorlatot(pl. lábemelés), ezután pihensz, és kezded a második sorozatot. Lehet több gyakorlatot is beiktatni, nem muszáj "csak" a hattal dolgozni)
2014. jan. 25. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:

A könyv valóban nem szentírás, ahogy az előttem szóló is mondta, de mégis egyfajta rendszer szerint épül fel

Ha már a legelején nem vagy türelmes, ahogy nehezednek a szintek, képtelen leszel egyre feljebb jutni, mert bár az izomzat jól terhelhető és viszonylag könnyen regenerálódik, az ízületekről már nem mondható el ugyanez

Ez a fajta edzés lényege, hogy az ízületek erősítése is nagy hangsúlyt kap, ez az ami miatt nem szabad gyorsan haladni, hogy folyamatosan megerősödjön az is a gyakorlatokhoz

A "jó magaviselet" egy valóban jó program abban az esetben, ha már túl vagy egy pár szinten

Eleinte érdemes a gyakorlatokkal lépésenként foglalkozni és hát az alapokat a "friss hús" program adja

A gyors fejlődés akkor garantált, ha jó alapokat fektettél le.

2014. jan. 25. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!