Egy vékony fegyencedző srác vajon két vállra tudna-e vajon fektetni egy nála jó húsz kilóval súlyosabb testépítőt?
Tegyük fel hogy mindkettő régóta, évek óta napi rendszerességgel sportol és
1. a street workoutos kb 65-67 kiló, vékony szálkás izomzattal rendelkezik, hajlékony
2. a testépítő kb 85-90 kiló, nem felfújt hanem tömör izomzattal rendelkezik, viszont csak konditerembe jár.
Sikerülhet-e vajon az 1-es számú versenyzőnek két vállra fektetnie valaha a 2-est?
Helo!
Szerintem nem ... mondjuk ez nem csak a kondícióról szól,hanem arról is hogy melyik hogy tud verekedni.
De sztem alapból nem,azért egy 85-90 kgos kondis csávót nem olyan egyszerű két vállra fektetni....
Ki teljesítene jobban egy monster truck versenyen, egy F1-es pilóta, vagy egy N.A.S.C.A.R. versenyző? Ennyire lehet megválaszolni a kérdést, mivel mindkettő sportoló egy számára idegen sportot űzne. Ha esetleg valamelyiküknek volna technikája, netalán harcművészeti képzése is, akkor valószínűleg előnyben volna. Egyébként nem jó a példám, mert feltéve, hogy átlagos, képzetlen emberek, elmondhatjuk, hogy a kisebb hátrányban van. Tudom, a filmek és a kocsmai legendák más sugallnak, de bizony számít ám a méret. Szóval egy nehezebb, izmosabb ember sokkalta nagyobb valószínűséggel pofoz ki egy nála gibirnyóbbat.
Vagy mire gondoltál, ara, hogy a testépítő állna, azt mondaná, hogy gyere nekem öcsém, boríts fel? Ha hagyná magát, akkor azért csak nem lenne olyan gyenge a street workoutos sem, hogy ne tudná kigáncsolni.
(Egyébként street workout és fegyencedzés-->nem ugyanaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!