Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerinted az M1 vagy az RTL...

Szerinted az M1 vagy az RTL klub közvetítette jobban az F1-et?

Figyelt kérdés

Az M1-nél csak Szujó és Wéber párostól lennék kíváncsi.

NEM csak a kommentátorokra gondoltam, hanem összeségében a közvetítés.

2014. jan. 11. 20:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyértelmű, M1. A kommentátori munka nem hagy maga után kívánnivalót. Szujó és Wéber értik a dolgukat, és a jó viszonyuk dob még egyet a közvetítés élvezhetőségén is. Az RTL-es időszakban 1-1 unalmas futamot Palik és Gyula élvezhetővé tudtak tenni baromkodásukkal :D . Viszont a mostani szisztéma nekem jobban bejön. Kedvencem, amikor pár éve, (talán 2010), még az RTL-en bejött Gyusziék mellé Szabó Robi. Őt hiányolom a mostani stábból.

Körítés terén is lehagyja az M1 az RTL-es közvetítést. Már nem egy gagyi Autómánia műsorvezető ül a szakértő székében, hanem nemzetközileg is elismert autóversenyzők. A kis magazinok is érdekesek, bár a John Townsendes fényképnézegetés kicsit semmilyen, de az időt kitölteni tökéletes :D Ráadásul egész korrekt facebookos oldalt is futtatnak, valamint a futamok utáni boxutca online valami haláli :D. Szinte az összes végigröhögős :D

Az első évben elég döcögősen indult a dolog, aztán kezdtek rájönni, hogy kevesebb nő kell a paddockba, a stúdióba, és több hozzáértő a kommentátori székbe, és kis költségvetésből nagyon szórakoztató műsort tudnak összedobni, ha már a futamok nem azok :( .

2014. jan. 14. 01:56
 12/13 A kérdező kommentje:

Ja tényleg, 2012-be egy nő vezette a műsort, meg Szabó Robi nekem az nem jött,be.

Michelisz,Kiss Pál Tamás, Kiss Norbi tényleg jó ötlet.

Meg emlékszem h a magyar gp-n elhívták Baumgartner-t.

2014. jan. 14. 18:43
 13/13 anonim válasza:
M1, + hatalmas piros pont a körítésnek, főleg az internetes beszélgetéseknek
2014. ápr. 3. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!