Szeretnék valakivel/valakikkel találkozni valahol és backgammont játszani. Vannak ilyen klubbok Budapesten?
Neten sokfelé lehet, - én speciel minden nap backgammonozok a Facebook-on, ott is van több alkalmazás is amin fut.
Szegény fizikailag valóságos készleteim meg csak mutatóban maradtak meg, hogy büszkén mutogathassam mindenkinek, akit érdekelne. Általában ilyenkor el kell kezdenem az elejétől, azaz hogy elmagyarázzam a szabályokat is, mert nem ismerik :D
Én őszintén nem hiszem, hogy kifejezetten klubja lenne a dolognak. Egy időben láttam ugyan a Keleti Pályaudvaron valamilyen szerbeket, akik rendszeresen ott játszottak, de sajnos én ott mindig csak átutazóban voltam, és siettem. Van némi halvány remény, hogy talán még őket meg lehetne találni...
Társasjáték-klubok viszont vannak, pld a Gém Klub. Mindig más játékot játszanak a változatosság kedvéért, de ha az ember nagyon ragaszkodik a saját kedvencéhez, kb azt is tolerálják, szóval szép eséllyel hajlandóak néha-néha ők is beszállni egy backgammonra, csak illik az ő játékaikkal is játszani cserében. Mondjuk azzal inkább csak az a baj, hogy mindig újra meg kell tanítani a partnernek a szabályokat, és erre megy el az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!