Szerinted az M1 vagy az RTL klub közvetítette jobban az F1-et?
Az M1-nél csak Szujó és Wéber párostól lennék kíváncsi.
NEM csak a kommentátorokra gondoltam, hanem összeségében a közvetítés.
Hát, nem tudom nekem a másik ember nyilvános megalázása, a felkészületlenség és a nagyképűség nem bejövős.
Tudom, hogy sokaknak tetszett és humorosnak gondolják Palikot, de szerintem szánalmas volt, és talán nem csak szerintem. Nem csoda, hogy olyan messzire menekült az országból
Szujó úgy került ide, hogy 2002-től utazó riportere volt a Forma-1 nek, tehát minden F1-es pályát bejárt, ahova ment az F1 oda ment ő is. Nagyon ért a dologhoz, Palik-Czollner után eddig ez a legjobb páros. Legalábbis szerintem.
2013-tól pedig már nem akart annyit utazni, így kommentátor lett.
Kicsit utána nézhetnél a dolgoknak...
Harmadik válaszoló, ebben van valami, rengetegszer alázza Czollnert ez több nézőnek is lejött.
De ettől függetlenül rengeteg jó pillanata volt, és nem feltétlenül akkor amikor "Gyulám"-hoz beszélt.
Igen erről Czolner is nyilatkozott, mondta hogy ő szívesen maradt volna csak rá nem voltak kíváncsiak pedig mint szakkommentátor szerintem ellettek volna Szujóval.
Szerintem annyival jobb, hogy többet foglalkoznak vele, úgy értem van Boxutca előtte, utána Boxutca online, meg különböző kis érdekes "műsorok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!