Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerinted az M1 vagy az RTL...

Szerinted az M1 vagy az RTL klub közvetítette jobban az F1-et?

Figyelt kérdés

Az M1-nél csak Szujó és Wéber párostól lennék kíváncsi.

NEM csak a kommentátorokra gondoltam, hanem összeségében a közvetítés.

2014. jan. 11. 20:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
M1 mérföldekkel jobban közvetít
2014. jan. 11. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
A körítés jobb mérföldekkel de a Palik-Czollner verhetetlen páros volt.
2014. jan. 11. 21:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom nekem a másik ember nyilvános megalázása, a felkészületlenség és a nagyképűség nem bejövős.

Tudom, hogy sokaknak tetszett és humorosnak gondolják Palikot, de szerintem szánalmas volt, és talán nem csak szerintem. Nem csoda, hogy olyan messzire menekült az országból

2014. jan. 11. 21:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Érthetetlen Szujó mit keres ott, és egyáltalán ki és honnan kukázta szegényt.
2014. jan. 12. 04:56
 5/13 A kérdező kommentje:

Szujó úgy került ide, hogy 2002-től utazó riportere volt a Forma-1 nek, tehát minden F1-es pályát bejárt, ahova ment az F1 oda ment ő is. Nagyon ért a dologhoz, Palik-Czollner után eddig ez a legjobb páros. Legalábbis szerintem.

2013-tól pedig már nem akart annyit utazni, így kommentátor lett.

Kicsit utána nézhetnél a dolgoknak...

2014. jan. 12. 10:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Szujó is jó Mezei elbújhat a béka s.egge alá hozzá képest.
2014. jan. 12. 11:40
 7/13 A kérdező kommentje:

Harmadik válaszoló, ebben van valami, rengetegszer alázza Czollnert ez több nézőnek is lejött.

De ettől függetlenül rengeteg jó pillanata volt, és nem feltétlenül akkor amikor "Gyulám"-hoz beszélt.

2014. jan. 12. 11:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Mindkettő gagyi.
2014. jan. 13. 08:26
 9/13 anonim ***** válasza:
sok mindenkinek hiányzik palik czollner, nekem is, de czollner jobban. wéber czollner páros volt a kedvencem, de szerintem szujó úr is bőven megállja a helyét. nem értem miért kell fikázni, mikor teljes odaadással csinált mindig mindent, aminek köze volt az f1 hez. ettől függetlenül haragszok az m1 re. mert előadták magukat, mennyire jót akarnak és mennyire jobb lesz, ehhez czollnert szerintem alapvetően meg kellett volna tartani. nem pedig akkora barom ötlettel előállni, hogy mezeivel eladják. mezei úr is nagyon érti a dolgát, és tisztelni kell, de nem tetszett. az meg főleg nem, hogy az m1 vergődik magára, mennyire jobb, holott areklámot ugyanúgy beleteszik a futamokba, ami sok pénzt hoz, de nem nekünk, és én két hetente a tv-t csak a forma 1 ért kapcsolom be, nem a hankook tyre ra vagyok kiváncsi. ha csúszik a tervezett befutó, a végét ugyanúgy lecsapják, tehát szerintem összevetve egyáltalán nem jobb. sőt roszabb, mert elhittem, hogy jobb lesz.
2014. jan. 13. 16:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen erről Czolner is nyilatkozott, mondta hogy ő szívesen maradt volna csak rá nem voltak kíváncsiak pedig mint szakkommentátor szerintem ellettek volna Szujóval.

Szerintem annyival jobb, hogy többet foglalkoznak vele, úgy értem van Boxutca előtte, utána Boxutca online, meg különböző kis érdekes "műsorok".

2014. jan. 13. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!