Ha szar kajákat eszek, de nagyon keveset és heti 4-5ször 2-3 órákat de néha még többet is mozgok attól még hízhatok?
Nem volt kedved rá...
2-3óra amúgy is sok. Ennyi táplálékkal és ilyen minőséggel arra fogsz menni, hogy lefogysz. Az izmok csak roncsolódnak és nem tudnak regenerálódni.
A kérdés eléggé " mindegy " kategória, mert ha azt mondjuk, hogy sz*r, akkor te azt mondod, hogy nem tudsz jobbat szerezni.
Én legtöbb esetben azt konstatáltam, hogy de igen, megvan az a pénz, amit minőségi kajára is lehetne költeni, csak épp jobban be kell tudni osztani.
Az étkezésedben semmi se jó: sem a minőség , sem a mennyiség. Akkor mit akarsz ezzel elérni ?
Az edzés jó, de megfelelő táplálkozás nélkül b*szhatod, mert nem sok eredménye lesz.
Mióta így eszek szinte semmit nem költök, persze a tojás sem drága de így aztán tényleg 0 :D
Mit akarok elérni? Semmit, csak ne zsírosodjak, meg ne fogyjak le (nem fogyok elvileg) gyorsabbnak és ügyesebbnek kell lennem, ennek nem tudom, hogy van-e köze a táplálkozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!