18 éves vagyok kondi terembe nem szeretnék járni! Itthon van két db egykezes 20 kg súlyzóm! Mit hogy csináljak?
Figyelt kérdés
Milyen edzéseket tanácsoltok? Szeretném ha kicsit nagyobb lenne a bicepszem! Plusz 1 kis mell izom! Hasizomhoz mennyi felülést tanácsoltok?2009. nov. 30. 20:41
1/4 Neszivass válasza:
Két egykezessel kb. pont azt tudod csinálni, ami már neked is eszedbe jutott. Bicepszezni meg mellezni. Akárhogy csinálhatod, bicepszre tökéletes lesz.
2/4 anonim válasza:
én 2x 100-at csinálok naponta és a hátamban is van izomláz 14/l
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Szerintem mellre fekvenyomást csinálj mármint egykezesekkel mivel csak azod van de mindenfélét olvashatsz ezen a honlapon:
body.builder.hu
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!