Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik legalább egyszer végigcsi...

Akik legalább egyszer végigcsinálták az Insanity-t? (Lent kérdések)

Figyelt kérdés

Elsősorban nem fogyás,hanem formásodás miatt szeretném elkezdeni. Hallottam már több sikersztorit is,de van olyan akinek nem használt? És van olyan akinek az izmosodástól megvastagodtak pl a combjai?? Mert nekem így is elég vastag,mert körte alakom van.Szívesen fogadom a tapasztalaitokat és véleményeiteket is erről az edzésről!

Köszönöm válaszaitokat! :)

2014. jan. 9. 15:56
 1/2 Dodesz.. válasza:

Szia!

Én végigcsináltam, most csinálom másodszor. Nagyon nehéz, de rettenetesen jó, én imádom! (:

Én sem vagyok egy vékony alkat, de a combom nem vastagodott tőle, sőt inkább lejjebbment és izmos lett. Szerintem érdemes elkezdeni, de nem fogod végig bírni a napokat,legalábbis nagyon nehéz, ha úgy érzed, hogy pihenni kell a videó közben, akkor pihenj, a videót ne állítsd le, az csak szenvedés lenne. Az első hét rossz, izomláz stb.. De a második már simán jó, nincs izomláz. :D

Én szeretem, fogytam istőle és formásodtam is.

2014. jan. 16. 18:41
 2/2 anonim válasza:
szia! én már egyszer végig csináltam és én nem számoltam a kilókat,de éreztem hogy sokat fogytam. A hasamból ment le a legtöbb és elkezdett kockásodni is aminek nagyon örültem. Én csak ajánlani tudom! ;)
2014. jan. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!