Sportágváltás. Karatéról mire váltsak? (Többi lent)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és már 10 éve karatézom.. többszörös magyar,-európa,-világbajnoki cím,továbbá nemzetközi versenyeken jó eredmények:)... Válogatott voltam és vagyok is,csak sajnos szétesett az egyesület...a közelben nincs lehetőség komolyabban csinálni..válogatott edzés meg ritkán van..és azon gondolkoztam,hogy karatéról milyen sportra váltsak? Legyen az küzdősport,de lehet az bármi,amit 15 és fél évesen komolyan ellehet kezdeni űzni..elég izmos vagyok mindenhez és állóképességem is jó.. szerintetek mire váltsak?2014. jan. 6. 15:47
1/6 anonim válasza:
Az szép :) másik egyesületre nem gondoltál? Megmondod melyik ágat űzted/űzöd? :D
Én amúgy azt mondanám, hogy boksz, de ez attól is függ, hogy melyik stílusban voltál.
2/6 A kérdező kommentje:
Shotokanoztam:)
2014. jan. 6. 15:57
3/6 anonim válasza:
Nem karatézom de ha vb címem lenne tuti nem hagynám abba. Ebből meg lehet élni! Én azt mondom csináld tovább. Elmész egy másik városba suliba és koleszos leszel. Onnan le tudnál járni edzésre.
4/6 aikiboxer válasza:
Ha a küzdősportoknál akarsz maradni, és van a közelben jó bokszedzés, akkor megpróbálhatod a bokszot. Nagyon más, mint a karate, de a női boksz felfutóban van, és itt is érhetsz el sikereket.
Ha pedig nem a küzdősport, akkor foglalkozz alakformálással, testépítéssel -- a te életkorodban ez kezd fontossá válni, még akkor is, ha a karate miatt jó alakod van.
5/6 anonim válasza:
a kickboxot kipróbálhatnád.
ott sok a lány ellenfél,rengeteg a verseny.
6/6 anonim válasza:
Vagy, ha találsz normális klubot akkor mehetsz MMA-zni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!