A speedfitness tényleg hatásos vagy átverés? (többi lent)
Felesleges kivágni súlyos ezreket az ablakon.
Sima futással,lépcsőzéssel stb. ugyanazt éred ek.
Max a lustább embereknek jó akiket folyamatosan motiválni kell.
ha a pénz nem akadály,viszont a hozzáértés meg-és ahogy látom a motiváció is-hiányos,akkor értelmesebb lenne egy testépítő/fitnesz versenyeken is induló személyi edzővel edzened,aki étrendet is ír össze neked,amit a személyi szakácsod elkészít és időre eléd tesz.
szóval hiába a csoda módszerek,ha nincsen megtámogatva étrenddel és hozzáértéssel eredmény-ami jelen esetben csak a külső,ami alapból érthetetlen amúgy-nem lesz.
ha meg ilyen munkakerülő hozzáállással gondolod elkezdeni,hogy a sp edzések rövidebbek,akkor meg végképp csalódások sorozata várhat rád.
szóval amit vázoltam annál gyorsabb nincsen.
ha a holivúdi sztároknak megfelel,akkor neked is meg kell,hogy feleljen.
Nincs olyan hogy gyorsabb.
A testnek van egy biológiailag meghatározott fogyási üteme (kb. 0,5-1 kg/hét) azt meg semmi se gyorsítja fel.
Szia :)
Én amplifitnessre járok, Újpestre az árpád útra... mindenkinek csak ajánlani tudom... Hozzáértő, aranyos edzők,szép környezet, és szépen mennek le a kilók, és lógnak a nadrágok :)
Már sok ilyen "ems" edzést kiproróbáltam, és amikor megtaláltam őket, megtudtam hogy a többinek nincs is orvosi elismervénye, ami eléggé elijesztett a többitől :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!