Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen jó gyakorlatokat...

Milyen jó gyakorlatokat ajánlotok (amik már nektek beváltak) belső comb feszesítésre, és derék formálásra, karcsúsításra?

Figyelt kérdés
Tudom tudom.. helyi fogyás nincs, nem kell elmagyarázni ezt, csak egy minimális zsír van rajtam, és formálni szeretném az alakomat nem pedig fogyni akarok. Van itthon nekem az a V alakú tárogatós valami, az hasznos lehet?
2014. jan. 4. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor miért kérdezed, ha tudod? Azt is tudhatnád, hogy nincs olyan, hogy formálás, meg hogy a lábnyitogató nem jó semmire.
2014. jan. 4. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:
nem kell egyből leszedni a fejem, a lábnyitogatót sem én vettem hanem kaptam, és érdeklődök afelől hogy van e valami értelme:)
2014. jan. 4. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:

A derék formálása, karcsúsítása már fogyással jár. Nem tudod irányítani a zsírleadás helyét.

Egyszerre nem tudsz zsírt leadni és izmot növelni, el kell dönteni, hogy melyik legyen előbb. Ugyanis egyikhez szálkásító diéta kell, ami kalória mínuszt jelent , az izom növeléséhez pedig tömegnövelő étrend kell (kalória plusz).

Lábra: guggolás szélesebb terpeszben, kitörés + a lábgépes okosságok.

2014. jan. 4. 15:20
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a második válaszolónak:)
2014. jan. 4. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!