Van valamilyen jó gyakorlat belső combra? Mit ajánlanátok?
Mielőtt kiakadna valaki:tudom,hogy nincs helyi fogyás,nem is arra gondoltam.Annyi az egész hogy heti 5x tornázok 1órát,mindenhol szépen elkezdtem megizmosodni,formálódni,viszont a belső combon még mindig nem az igazi,egyszerűen semmit sem akar változni,mintha egy tál puding lenne.
A válaszokat előre is köszi!
Azt kihagytam,hogy itthon elvégezhető gyakorlatok érdeklenének.
Suli után nincs időm eljárkálni.
Jillien Michels videóira szoktam tornázni,most a Banish Fat, Boost Metabolism-ot csinálom és utána még jógázok.
20N
Hát, akkor ne haragudj, de ne csodálkozz, ezek messze nem adnak elég stimulációt jelentős izomnövekedéshez.
Lábra csinálj guggolást, kitörést, lehetőleg súlyzóval, osztott edzéstervvel eddzed meg a lábadat heti 1x, tömegnövelő étrend mellett. Ettől fog izmosodni. Ha emellett sem látsz változást azon a részén a combodnak, akkor kezdj el rajta gondolkodni, hogy vajon miért nem fejlődik.
Nem is a teljes izomzat a lényeg.Ott van,hogy olyan mint egy "puding".
Szép feszes lábakat akarok,de ehhez kell izom is.
Magában a tornában van guggolás,nem is kevés.
"Szép feszes lábakat akarok,de ehhez kell izom is. "-kösz, hogy kioktatsz :)
Bizony, a lábadban vannak a legnagyobb izmok, azt nem tudod sima kis tornázgatással meg önmagában való guggolással kikészíteni. Vagy súllyal csináld, vagy legalább töltsd le a fegyencedzést és aszerint guggolj, valamint legyen étrended, mert enélkül nemigen fogod izmosítani a combodat.
A teljes izomzatot meg nem értem, mire mondtad, de ha már itt tartunk kell edzeni minden izmodat, a lábadban levő összes izmot pedig megmozgatják az alapgyakorlatok, mint a guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, hátrarúgás...Csak kellő intenzitás szükséges hozzá. No meg étrend, főleg étrend, a semmiből nem épül izom.
...mi lenne, ha teljesen átállnál fegyencedzésre vagy súlyzós edzésre? Ki mondta, hogy mellette kéne elvégezned?
"gyakorlatokat kértél" "valami más kéne" -le lettek írva a gyakorlatok, az is, hogy mit kéne csinálnod az effektívebb izmosítás érdekében, szóval nem értem, mi a probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!