Miért olyan a birkózók füle mint amilyen?
Figyelt kérdés
Tudjátok mire gondolok, nem tudom mihez hasonlítani olyan kokárda vagy nem tudom. Ez mitől van?2014. jan. 3. 13:05
1/3 aikiboxer válasza:
Karfiolfülnek hívják, és azért, mert a birkózás közben eltörik benne a porc. Plusz divat is náluk karfiolfülűnek lenni, így akinek nem eléggé tört még el a fülében a porc, az eltörögeti magának tükör előtt...
2/3 anonim válasza:
Azért az ritka, hogy valaki magának törögeti otthon a tükör előtt, ezt inkább kívülállók csinálják.
Egyébként nem mindenkinek törik el a füle, van akinek laza benne a porc, van olimpiai bajnok, akinek nincs karfiolfüle és van aki pár hónapja jár és már az van neki.
3/3 anonim válasza:
Mert eltörik versenyen vagy akár egy edzésen. 13éves lány vagyok nekem edzésen tört el de elmentem és leszivták szóval most mennem mondod, hogy nekem el van törve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!