Szerintetek fel tud épülni maradandó sérülés nélkül, a súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher?
Szerintem fel, legalább is nagyon szeretném, mert Ő az első számú kedvencem (2. kedvenc Alonso). Ő az, aki miatt beleszerettem a Forma-1-be.
A hír: [link]
Mi a véleményetek? Szerintetek fel fog tudni épülni maradandó sérülés nélkül?
Kérdező: 14/f
A poénkodó, a Bajnokot sértő válaszokat legyetek szívesek mellőzni.
Én nagyon remélem, hogy saját lábán teljesen egészségesen hagyja el a kórházat! Nagyon szorítok neki!
Hajrá Schumi!!!
Nekem is ő az , aki miatt mindig néztem a Forma1-et.
Marandó sérülés nélkül nem tartam valószínűnek, hogy megússza. Kellett két sípálya között síelniük.
Félre ne értsetek, én is sajnálom.
Szerintem most még az is kétséges, hogy életben marad -e egyáltalán.
3 olyan súlyos baja van amik önmagában is halálosak lehetnek:
-több vérömlenyt fedeztek fel nála, nem is mindegyikhez lehet hozzáférni, csak a nagyot tudták eltávolítani
-agyi ödémája van
-kétoldali koponyacsonttörés
Ezt biztos nem úszta meg maradandó károsodás nélkül.
Az oké hogy szurkolunk , de neki az jó lenne ha élőhalottként kellene vegetálnia tovább?
Szerintem nincs sok esélye....SAJNOS.
Az esélye meg van rá. Keress rá a Miracle Man-re google-n. Egy olyan emberről szól aki nyaktól lefele lebénult, mert eltört a gerince. Aztán évekkel később saját lábán hagyta el a kórházat.
Az esély kicsi, de ő nem is egy hétköznapi ember. Remélem legfeljebb tolókocsiban hagyja el a kórházat és otthon lábadozva teljesen felépül.
Engem nem érdekel, mivel nem ismerem, még csak nem is láttam soha.
De aki rajong érte, annak ajánlom figyelmébe ezt a videot.
A videonak kicsit a vége felé megszólalnak ismét, azon szakasz előtt ahol a balesete történt. Tehát észre lehet venni a videoban.
Az már más kérdés h ahogy a videoban látszik, nekem pl. rohadtul egyértelmű az a rész, nem tudom h egy 44 éves 7-szeres világbajnoknak akinek marhajó a szeme, meg mindene, hogy nem vette észre azokat a sziklákat. Gondolom azért is nem kerítették el azt a részt, mivel annyira egyértelmű.
ma 15:36
Azért nem vette észre te baro*marcú, mert friss hó fedte. Húzzál már innét te f*asz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!