Hogyan lehet "megtanulni" 1000 fekvőtámaszt lenyomni?
A rekord 9263 fekvőtámasz...
De hogy lehet ennyit lenyomni? Az izmok, hogy bírják folyamatosan ezt a terhelést.. Ez olyan hihetetlen. És ez a gyerek nem tűnik izmosnak :D Ha hetente emelném az "adagot" akkor lenne esély, hogy kb. 500-1000 fekvőt le tudjak nyomni (2-4 éven belül) 22 F
Türelem szép erény--> ma 1-et csinálsz, hnap 2-t, azután 3-at és így tovább... (szerintem így a leg esélyesebb, én így lettem VISZONYLAG jó futó) Sokan mondják, hogy a rendszeresség is fontos.. Itt minden nap csinálsz, és a fekvők száma is emelkedik. Időnként próbáld meg egyszerre.
Ez az én tippem. Lehet hogy nem mindenki ért velem egyet.
az én javaslatom: minden nap, minden órában elsőnek csinálj 10-10 fekvőtámaszt, elsőnek úgy,hogy a térded lent van, minden nap 1 hétig!
aztán a 2. héten 8-10 szabályos fekvőt minden órában,aztán 10-12-t és minden héten emeld az adagot,de csak 2-vel! ne többel!
3-4 hetente mérd le ,hogy mennyit tudsz max, meg fogsz lepődni!
és 4 hét alatt 42-vel javítottam az addigi rekordomon :) 32 volt a rekordom, 1 hónap mulva már 74 :P
most járok a 130-nál,de az már nagyon nyögve megy, a célom 500 fekvő :)
az én javaslatom: minden nap, minden órában elsőnek csinálj 10-10 fekvőtámaszt, elsőnek úgy,hogy a térded lent van, minden nap 1 hétig!
aztán a 2. héten 8-10 szabályos fekvőt minden órában,aztán 10-12-t és minden héten emeld az adagot,de csak 2-vel! ne többel!
3-4 hetente mérd le ,hogy mennyit tudsz max, meg fogsz lepődni!
és 4 hét alatt 42-vel javítottam az addigi rekordomon :) 32 volt a rekordom, 1 hónap mulva már 74 :P
most járok a 130-nál,de az MÉG nagyon nyögve megy, a célom 500 fekvő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!