Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szimpla utcai csetepatéra vmi...

Szimpla utcai csetepatéra vmi ötlet?

Figyelt kérdés
Sikerült belekeverednem egy balhéba...sosem voltam balhés gyerek...Pár falusi jógyermek hát hogy is fogalmazzak..köznyelven betalált...Isten ments h én ennyire degenerált legyek h leálljak velük verekedni vagy vmi de ők sajnos ilyenek és eztis akarják...Elkerülhetetlen de nemis részletezném...Valami ötlet,taktika v konkrétabb?! ha ügyesen eltudom őket kerülni meg minden van nagyon max sztem 3 hetem...mert a héten nemmegyek iskola mert beteg vagyok aztán 2 hét szünet de ut 100% h befognak várni!...Nemkülönösebben félek,kitartó vagyok nagyon ezért is írok ide h valami edzés terv vagy vmi h legalább vmennyire hozzá szokjak a dologhoz...Egyébként teljesen higgadt vagyok a dologgal kapcsolatban nemtud úgy istenesen érdekelni de...gondolom azért más is így van h senkisem szeretné h kiskanállal kelljen őt felszedni...én nem megverni akarom őket hanem normálisan védekezni vagy vmi...Nem célom az erőszak meg nem is kenyerem...jómagam mindig normális gyerek vtam de úgylátom a mai világban az állja meg a helyét aki eltapossa a másikat...Deeh énis hülye vagyok h ilyet ide írok dehát ahogy az oldal is írja amit máshol nem mertél megkérdezni... Szóóval, vmi ötlet a dologra?!...Jómagam 75kg körül vagyok 178cm ééés nemtudom..saját szemmel az ilyet nehéz megmondani deee szerintem sportos...azért méreteim rem nemkell leírnom xD :DD hisz nem a kar méretén múlik h vkit elgyepálnake...:DD gondolom én... úgy gonodlom h azért tömeg fontos megtalán magasság ezért azt leírtam...
2013. dec. 19. 14:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva kis izgalom van bennem de úgy különösebben nemfélek...Meg ugrik az adrenalin szintem azért rendesen ha úgy belegondolok h akk most nekem ott megkellene várnom az első ütést amit kikellene h kerüljek ha olyat vagy ha testre mért és nem fontos szervet érint bele állni majd önvédelemből a betonba verni őket agresszív módon...Bár én úgytudom h am kis bunyóknál aki először üt az nyer...márha jól üt...mert általában az áldozat ha bekapja az első ütést már nemigen tud figyelni...hatalmas önkontroll,kitartás kell ahhoz h azt onnan megfordítsa valaki...
2013. dec. 20. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:

No látod, az ész a legnagyobb fegyver. Az elméletet magadtól is egész jól átlátod, a gyakorlat.. viszont gyakorlást és rutint igényel.

Pff, nem tudnak megütni, és nem olyan bonyolult dolog ha hátrálsz. Csak egy ütés elől kell hátraugranod, hogy biztos ne találjon be (ha nem boxoltak, akkor ott fog kapálózni előtted anélkül hogy elérne) és máris megtámadott vagy, elkezdhetsz megelőző támadásba lendülni.

De igazából.. most mondok egy nem szépet, ha te felszólítod őket, hogy 2 lépésnél ne jöjjenek közelebb. Ha feléd jönnek, te hangosan szólsz nekik, hogy álljanak meg, kiteszed a kezedet, de tovább jönnek.. akkor te már megtámadott, megfenyegetett vagy, és megvédheted magad anélkül, hogy ütöttek volna feléd. Hiszen nyilvánvaló, hogy erőszakos szándékkal közeledtek feléd annak ellenére, hogy felszólítottad őket arra, hogy álljanak meg.

Ez nem néz ki olyan szépen, de biztonságosabb.

Az adenalin meg erőt adhat a harchoz, elnyomja az esetleges fájdalmat, gondolj erre. Le kell vezetni, cselekedni kell és akkor az adrenalin használ. Ha nem mozdulsz, akkor viszont csak felgyűlik a véredben, és lefagysz. Tudj róla, hogy ez utóbbi lenne a kudarc :)

2013. dec. 20. 09:53
 13/13 anonim válasza:
majd megírod hogy mi történt? Engem ez komolyan érdekel, hogy sikerült-e őket elverned v. nem.
2014. jan. 7. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!