Szimpla utcai csetepatéra vmi ötlet?
Ha te komolyan azt gondolod, hogy ügyesen el tudod kerülni őket, akkor nyertél.
Azért fognak megverni, mert nem tudod elkerülni őket. Pedig lehetne, csak nem könnyű. Ha el tudod kerülni őket, akkor nem tudnak belédkötni.
De konrétan: ha el tudod kerülni hogy elkenjék a szád, akkor saját magukat fogják összeverni. Te csak kint hagyod a kezedet, amibe beleszaladnak, lényeg hogy a bántásuk nem ér el, te nem sérülsz meg.
5-10 év kitartó gyakorlás, és ez bárkinek mehet.
Egyelőre vegyél egy gázsprét és szólj a rendőrségnek, tanárembereknek, fizess testőrt.. attól függ mekkora a fenyegetés.
Egyébként csak jól meg kell tanulni tökön rúgni, arra pedig hogy nem kenyered az erőszak.. annyit mindenképpen reagálnék, hogy szeretnivaló idióta vagy. Biztos lesz majd egy lány, akinek nagyon tetszeni fog a szelídséged, és akit nem fogsz tudni megvédeni.
Az erőszak világában élünk, és arról írsz hogy mennyire nem kenyered az erőszak. Szerinted logikus vagy? Látod hogy milyen tahó erőszakos söpredéket csináltak körülötted az emberekből, de neked a viselkedésed az, hogy nem értesz az erőszakhoz.
Mit gondolsz magadról? :)))
Már régen harci taktikát és önvédelmi gyakorlatokat kellene gyakorolj, szerintem le vagy maradva.. ennyiről van most szó.
nézd ki közülük az egyiket és menj át hozzá egy haveroddal aki biztosít ha nem bírnál vele.
csöngess be amikor otthon van a haverjai nélkül.
amikor kijön akkor az ajtóban azonnal kapd el és olyan szinten verd össze,hogy a látványától be lássa a másik kettő másnap,hogy te nem vagy normális.
erőt kell demonstrálnod és kezdeményezést,akkor fognak leszállni rólad.
technikából képzetlenül meg a hokisok bunyója teljesen jó.
addig ütsz megállás nélkül 1 helyre amíg le nem megy a másik.
nézz meg pár hoki bunyós videót és boksz zsákon gyakorold ki,hogy végkimerülésig ütsz 1 helyre.
nincs sok technika benne csak kitartó agresszió.
és nem csak a mai világban ez amit írsz,hanem bizonyos szockörökben mindig is így volt és lesz is.
ezért ha ilyen környezetben élsz,akkor feleslegesen magyarázod a bizonyítványod az erőszak mentességről,nem vagy te arisztokrata meg lovag sem ezek szerint,hogy válassz.
inkább alkalmazkodj és cselekedj.
Korbács mindig jót, reálisat ír.
Vasgyúró ajánlata is jó.. ha te nem akarsz erőszakkal élni (Kérdező) bízd másra.. okos ember maga nem mocskolja be a kezét.
Egyébként amikor először írtam.. én akkor is sejtettem.. na, intelligens vagy de ezzel még nem nyersz csatát a hülyék felett. Hiába vagy okos, hiába akarod elkerülni az erőszakot.. nem lehet mindent elkerülni. A valóságban arra jó az az elkerülés amire te vágysz, hogy utána jó esélyed legyen ütni. Erre jó a lágy, alkalmazkodó viselkedés, taktikai előnyt ad. Ha nem ütsz amikor lehetne (szélsőségesen nem élsz az erőszakkal) akkor meg fognak ütni.
Ezt nem nehéz belátnod. Nem kerülheted el, hát együtt élsz ezekkel a hülyékkel. Én tökre sajnálom, komolyan, de a rendszer gondoskodik róla, hogy ilyen erőszakos gyíkok legyenek, de rosszabbak is vannak. Nem tudsz más bolygóra költözni és elkerülni ezeket. Fogadd meg a tanácsok egyikét..
Amit ne csinálj, de megtehetnéd az a szélsőséges passzivitás, ha hagyod magad összeverni (de azért legalább az arcodat véded, úgy rogysz földre hogy a lágyékodat véded) akkor nagyon hamar rá fognak unni. Tehát ha nem megölni akarnak, akkor igazából a te erőddel és eszeddel, ha nem félsz néhány jelentéktelen zúzódástól és nincs értelmetlen büszkeséged, akkor úgy legyőzhetsz két embert, hogy gyakorlatilag meg sem mozdulsz. Ez ellentéte annak amit Korbács írt, hogy előre fenyítsd be a hangadót.
Én az ő módszerét jobban szívlelem.. de a szememben menő az, ha valaki teljes passzivitással eltűri a hülyéket, de ezt csak akkor, ha nem akarnak mondjuk megszúrni. Egy jó vastag kabátban ha összehúzod magad, és nem reagálsz a baromkodásukra, elképzelhető hogy kb. minden gond nélkül megúszod a két idiótát, erőszak bárminemű alkalmazása nélkül.
De ez olyan ötlet, amit én nem nagyon csinálnék.
Lebeszélni nem tudod őket?
Előre is szólhatsz a rendőrségnek, hogy mi van. Megmutathatod ezt a kérdést bizonyítékként, hogy te védekező félként voltál jelen.
Amúgy igazából.. ha képes vagy elengedni az ösztöneidet, és erősebb vagy náluk akkor szépen lerendezheted, nyerhetsz, megvédheted magad.
Bár azért nem irigyellek, bevallom én jó pár év küzdelmi rutinnal is úgymond féltem az orromat, én sem szeretem a bunyót. De védd meg magad, aztán hívj te rendőrt mert képesek és rád hívják ki a rendőrséget a támadóid.
Mivel nem vagy képzett harcos, hirtelen felindulásból, ijedtségből bármekkora sérülést okozol véletlenül, azt a pszichés állapot, a stressz igazolja.. az önvédelmed jogos lehet, hogy majd mit hoznak ki ebből.. figyu, egy haverod kamerázhatna, hogy legalább messziről látszódjon hogy téged támadnak meg. Mit szólsz ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!