A jelenlegi testemből szeretnék egy ilyet (kép lent), mit kellene tennem érte? Illetve szerintetek fel kell szednem néhány kilót?
2013. dec. 15. 12:35
11/14 aikiboxer válasza:
Teljesen jól nézel ki most is. Hogy így is maradj, menj le konditerembe edzeni vagy keress egy kettlebell edzést.
12/14 anonim válasza:
Kefélnivaló kis tini ribizli vagy,ha ez volt a kérdésed célja.Mi ez a magamutogatási mánia az utóbbi időben amúgy a lányoknál kérdező?Én is megismerkedek egy lánnyal és pár nap múlva már küld egy pucsítós,vagy félmeztelen képet magáról?Nem mondom,hogy rossz,csak fura azért.
13/14 A kérdező kommentje:
De ha szimplán megkérdezem, hogy hogy lehetek ilyen, akkor meg egyéb választ nem kapok, csak hogy küldjek képet, mert így nem lehet megmondani. Amúgy is, én visszafogott vagyok másokhoz képest, és ha magamutogatásból írtam volna ki, akkor nem ezt a kategóriát választottam volna.:)
2013. dec. 16. 15:42
14/14 anonim válasza:
Nem kell mentegetőznöd...és igen,te szerényebb vagy,mert nem pucsítsz és cici sem látszik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!