Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ha szólhatnál néhány szót egy...

Ha szólhatnál néhány szót egy jelenlegi vagy volt villa lakóhoz, kinek és mit mondanál?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 12:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

ööö..:)

mindenkinek mondanék valamit,így is leírhatom,vagy csak egy személynek lehet? : D

2011. ápr. 16. 12:31
 2/15 alkesz éva ***** válasza:
67%
Megkérdezném Olivértől,hogy ha nem kapna érte pénzt akkor is ennyire nagy "testvére" lenne Alekosz
2011. ápr. 16. 12:33
 3/15 anonim ***** válasza:

utolsó : igen!

mondta,hogy ingyen is csinálná.

2011. ápr. 16. 12:35
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Évától kérdezném meg azt, hogy mennyi pénzt éri meg ország-világ előtt bemutatni az idióta, alkoholmámoros, közönséges viselkedését. A mások undorító kibeszélése teljesen jellemzi. Szóba sem állnék vele az igazi világban.
2011. ápr. 16. 12:36
 5/15 anonim ***** válasza:
megmondanám anikónak,hogy ilyen napraforgót rég nem láttam...
2011. ápr. 16. 12:41
 6/15 A kérdező kommentje:

első!

mindent lehet. :)

2011. ápr. 16. 12:43
 7/15 alkesz éva ***** válasza:
57%

Ha Olivér azt mondta akkor biztos úgy is van. Közben eszembe jutott egy másik kérdés is amit Alekoszhoz intéznék.

" Mi véleményed arról,hogy itt is meleg van Afrikában is,meg tavaly ilyenkor két ember,hogy éled ezt meg és miért?

2011. ápr. 16. 12:47
 8/15 anonim ***** válasza:
38%

jellemző, hogy kis Béci csicska fanok nem a kedvencükhöz szólnának néhány jó szót, hanem akit utálnak azt oltogatnák. -.- annyira szánalmas emberek vagytok.

én jerzynek mondanám, hogy ne foglalkozzon a rosszakaróival, ő a legértékesebb, legnormálisabb ember az összes villalaó közül.

2011. ápr. 16. 12:59
 9/15 alkesz éva ***** válasza:
49%

12:59! Ha ezt nekem írtad akkor közlöm veled,hogy ez nem oltogatás hanem poénnak szántam.

Az ötlet innen származik:

http://www.youtube.com/watch?v=5uUHjPHCiJU

2011. ápr. 16. 13:12
 10/15 anonim ***** válasza:
Megkérdezném tőlük hogy mit kérnek utolsó vacsorára, a holnapi kivégzés előtt.
2011. ápr. 16. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!