Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van izom lázam ebben az...

Miért van izom lázam ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Tegnap könnyített mozgást végeztem, 32 percet sétáltam emelkedős padon, majd 20 percet eliptikusoztam és egész éjszaka nagyon izomlázam volt, na és persze most is.

Meglepő hisz máskor van hogy 1 órát kocogok, és mellé esetleg 15 perc emelkedő vagy ugyanennyi eliptik.

Miért van ez? Megerőltetőbb lenne az emelkedőn való sétálás mint 1 óra kocogás?

Nő vagyok ha ez számít! :)

2013. dec. 11. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha csak ilyen jellegű mozgást végzel, akkor igen, megerőltető lehet ez is. Szerintem fontos volna az erősítő sport is a mozgásszervrendszer és más egyéb dolgok egészségéért.
2013. dec. 11. 10:43
 2/3 A kérdező kommentje:
erősítésre gondolom a súlyzós dolgokra gondolsz, igen szoktam váll-hát comb fenék súly gyakorlatokat is végezni!
2013. dec. 11. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, súlyzó vagy saját testsúlyos, olyan súllyal, amivel maximum 12-20 ismétlés megy egyszerre.
2013. dec. 11. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!