Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 130-140-es judo ruhához...

130-140-es judo ruhához (illetve a bele való gyerekhez) milyen hosszú övet kell venni?

Figyelt kérdés

Két fiam most kezdi, első ruhának apróhirdetésben vettem ruhát nekik, de csak egy övet tudott hozzá adni az eladó. A másiknak is kellene öv, de mekkorát vegyek?

Olvastam olyat, hogy derékbőség 2x + 95 centi, de ez egy kicsit soknak tűnik, gyerekeknek rövid a lábuk, térdig ne lógjon már le...

2013. dec. 10. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:
2 méter kb, először soknak tűnik de kétszer körbe kell érje az illetőt + a csomó. Nekem nagyon keskeny a derekam és 260-as kell :) (180 centi vagyok)
2013. dec. 10. 16:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

(A lentiek azoknak, akik esetleg egy keresés alapján tévednek ide:)

Tegnap elsétáltam egy sportszerboltba, felpróbáltam néhány övet. A gyerek kb. 125 centi, nem vékony, de felesleg sincs rajta, a 2 méteres öv kevés volt, nem maradt lelógó rész.

A 240-es viszont túl mélyre lógott.

Szóval egy átlagos hatévesnek kb. jó lesz a 200 cm. Erősebb alkatra 220.

2013. dec. 11. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!