Üdv! Van egy WELL MB-R8 típusú airsoft fegyóm. Ennek a csövát kicseréltem kb 2,5-ször hosszabbra, és az érdeleklne, hogy mit kéne még kicserélnem vagy átnéznem, hogy minimum ugyanazt az erőt kapjam vissza mint rövid csővel?
1. A well az egyik legalja, én nem venném meg, pláne nem költenék rá. Pont 2szer annyit fogsz értelmetlenül rákölteni amennyiből vehetnél egy minőségit, nem sértegetni akartalak.
2. Nem hiszem el, hogy 2,5 ször hosszabb cső van rajta, csak nem rohangálsz egy 2méteres fegyverrel.
3. Hogy érted a gyengeséget, kronózva nem tud annyi fps-t vagy csökkent a lőtáv? (Ha az fps maradt a régi de a lőtáv csökkent, akkor a hopup szar.) De így látatlanba nem fogok tudni segíteni, és nem csak én, senki sem. Az is lehet, hogy te rontottad el amikor "szerelted". Hol laksz?
Igazad van, a cső csak kétszer olyan hosszú 200mm-es volt benne és most kb 400-410mm-es van benne.
A fegyóért nem adtam ki pénzt. tudom, hogy a legrosszabb a well.. az fps szerintem maradt, a lőtáv az nagyon lecsökkent. Akkor valószínüleg a hop-up a gáz! köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!