Érdemes/hasznos eljárnom futni így?
2 évig bokszoltam, 1 éve abbahagytam.(csak hobbi szinten jártam, meg persze,hogy megtudjam magam védeni ha kell)
Most egy jó 10 kg felesleg van rajtam, és januártól szeretnék visszamenni bokszolni, ezért eljárok futni, heti minimum 3x, max 5x, 5 km-t futok, kb 20 perc alatt.(néha több néha kevesebb az idő)
Az étrendemen nem változtattam csak a mennyiségen, kevesebbet eszek, és arra lennék kíváncsi,hogy ez így mire lesz "elég"?Örülnék ha sikerülne fogynom 1-2 kg-t januárig, meg ha "jó kondiban" lennék mire ismét bokszolni megyek, tehát hogy ne köpjem ki a tüdőmet 10 perc edzéstől.(nem dohányzom amúgy csak nagyon megterhelő ez a plusz súly, ami korábban nem volt)
Aztán a boksztól úgyis le fogok fogyni, csak kérdés,hogy érdemes e eljárnom futni?Leizzadok mint az állat, a futás végén legszívesebben ott elterülnék ahol vagyok, de ahogy itt olvastam a futással kapcsolatos kérdéseket elég kevésnek érzem az 5 km-t (aminek a közepén én tartok egy pihenőt is mert orrot fújok meg kifújom magam, ez kb 5 perc, ha nem tenném nem bírnám az 5 km-t se)
Mi a véleményetek?Ez amit csinálok csak a kondim javításában segíthet vagy fogyhatok is tőle?Vagy mennyi értelme van így?
(18 éves vagyok, 185 cm magas és 89 kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!