Szerintetek így érdemes eljárnom futni?
Figyelt kérdés
Fogytam eddig kb. 15-16kg-ot. Viszont inkább az evést kontrolláltam mozogni szinte semmit se mozogtam mert bevallom őszintén,lusta vagyok. Most viszont észrevettem hogy formátlan,löttyedt vagyok,ezért elhatároztam hogy elkéne járnom futni.Viszont hamar kifulladok,tesin is épphogy átcsúszok egy kettessel...szóval lényegében utálok mozogni és gyakorlatilag 1 percet nem bírnék futni,viszont ez a mozgásforma tetszik a legjobban.
Szerintetek érdemes elkezdenem?
16/L (156cm/57kg)
2011. jún. 9. 20:09
1/5 anonim válasza:
Keress rá a neten a "kezdő futók" edzésterv. Én is azzal kezdtem, nagyon szeretek futni, mert megtanultam hogy kell.
3/5 anonim válasza:
Miért pont futni? Ha szeretsz táncolni, miért nem próbálod meg a zumba fitness-t, az nem annyira unalmas és észre sem veszed, hogy tulajdonképpen tornázol. Csak egy ötlet.
5/5 anonim válasza:
A futás nagyon jó, és nagyon formába hoz, ezt tapasztalatból mondom+ mellette latin táncolok is kislány korom óta, érdemes valami táncot is beiktatni, esetleg aerobik-ot ha ahhoz nagyobb kedved lenne. 27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!