Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lennél séta/kocogó partner...

Lennél séta/kocogó partner hosszú távra velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Bp-en, főleg az északi felén keresek valakit akivel rendszeresen lehetne hétköznap este sétálni vagy lassan kocogni.(hely: Margit sziget,római part..stb.) 36 éves magas férfi vagyok akinek a párja nem tud vele sportolni most kicsi baba miatt. Nem ismerkedni akarok, 18-50 között bárki jöhet, kortól, nemtől függetlenül, aki szereti az életvidám társaságot és mozgáshiánya van.(mert egyedül unalmas.)Többit levélben, írj privátban.üdv: B.

2013. dec. 7. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Elvben jó, gyakorlatilag.. nekem a séta és a kocogás keveset ad.

Elvenné az időt a qigongozástól, erősítéstől. Nem látnám értelmét ennek a mozgásformának :/

Csak ennyi a gond, de sok sikert!!! :)

2013. dec. 7. 13:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Heti 1x én is erős kardió sportot csinálok, de nincs pénzem minden nap fizetős helyre járni és a szabadban is jó mozogni még télen is...
2013. dec. 9. 08:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy ilyen lusta az ország :-)

De nő nem is baj, hogy nem jelentkezett, mert 80%-ban a női-férfi barátságok nem működnek és egy idő után valaki biztos megégeti magát...

2014. jan. 31. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Tehát a szex az alacsonyabb rendű mozgás mint a kocogás? Ezzel erre célzol? ('_' )
2014. jan. 31. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!