Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az edzésben mit jelent a...

*Glissade* kérdése:

Az edzésben mit jelent a komfort zóna? Mikor vagyunk benne és mikor lépjük át azt?

Figyelt kérdés

Komfort jelentése:

Kényelmes, megszokott

Megszoktam már, hogy edzeni nem kényelmes... akkor ez azt jelenti, hogy a komfort zónámba vagyok mindig? Vagy azt, hogy megszoktam már, hogy mindig kilépek belőle?

De akkor megint az első mondatomnál lyukadok ki...

Valaki magyarázza már el nekem, hogy mit jelent ez:)

2013. dec. 2. 23:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem a komfortzóna leginkább az, hogy ülsz a tévé/gép előtt a fenekeden, és sírsz, hogy kövér vagy:)

amúgy én a bicajt akkor is élvezem, amikor nem gurulok (ok, hegyen felfele már nem annyira), meg az evezést is élveztem, pedig az se nagyon megerőltető, legalábbis, amit mi, kezdők csináltunk. de nagyon jó. kétlem, hogy akkor ez ne érne semmit, mert élveztem.

2013. dec. 3. 20:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Vagy épp amikor tudom előre, hogy ki fogom köpni a tüdőmet, sőőt még rosszul is lehetek az edzéstől, ha nem eszek előtte megfelelően.

Lênyegében még célom sincs az edzéssel csak imádom ezt az állapotot;)

Akkor lényegében a komfort zónában vagyok, mert nem érzem magamat kényelmetlenül és elfogadtam, hogy ez lesz... Nem?

Viszont ha mondjuk véletlenül seggre esnék órán, akkor tuti, hogy nem lennêk a komfort zónámban:D

2013. dec. 4. 00:21
 13/14 anonim ***** válasza:
A komfortzóna nem lelki állapot :)
2013. dec. 4. 01:18
 14/14 anonim ***** válasza:

akkor lépsz ki belőle amikor olyan szintű a kardió terhelés,hogy már csak lélekből csinálod tovább,ez a kilépés a komfort zónából.

ilyenkor jön a hányinger,hányás,szédülés általában.

2013. dec. 4. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!