Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rubint Réka-Rólad szól vagy...

Rubint Réka-Rólad szól vagy Péntek Enikő-Zóna edzés 2?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok?

Eddig Réka videóira edzettem, szerintem elég hatásosak, főleg a Rólad szól dvd nagyon bejön.Most szeretném kipróbálni a Zóna edzést is:)

2013. szept. 26. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Péntek Enikő klasszisokkal jobb nő,ezért valószínűleg az ő módszere hatásosabb.Bár ő sem sokat beszél a konditermi edzéseiről.Réka viszont semennyit nem beszél róla,pedig róla köztudott,hogy elsősorban testépítő edzést végez és testépítő szálkásító diéta szerint étkezik,szóval nála a ferdítés egyértelműbb.
2013. szept. 29. 01:37
 2/4 anonim válasza:
100%
A zónaedzés jobb.
2013. szept. 29. 15:43
 3/4 anonim válasza:

Elöször az első válaszolónak írnék: Nincs igazad, Réka igenis beszél az edzőtermi edzéseiről, nem is keveset. Lásd: a közösségi oldala (videók) vagy a saját magazinja.

Én tapasztalatból mondhatom, hogy szerintem helytelen ez a kérdés, hiszen mindeketten fantasztikusak, eszméletlenül értenek ahhoz, amit csinálnak, viszont a kettőjük mozgáskultúrája között elmondani nem lehet milyen különbség van.

Egy szó, mint száz: mindketten jók valamiért :)

Szép napot!

2014. febr. 16. 08:06
 4/4 anonim válasza:
100%
Ha szálkásítani szeretnél akkor mindkettő, de viszont ha fogyni akkor csak Péntek Enikő, legalábbis mikor az ő videójára edzettem hatásosabb eredményeket értem el 2 hónap alatt, mint amikor Rubint Rékáéra edzettem 2 évig :D Hozzáteszem Péntek Enikő mellett különösebben nem kellett az étrendem változtatni így is lement az plusz felesleg, az elején mindennap csináltam a tornákat most már csak heti 2x. :)
2015. jan. 7. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!