Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha volt valami balesetetek...

Ha volt valami balesetetek leírjátok?

Figyelt kérdés
hogy-hogy történt és ,hogy mi lett a bajod

2013. nov. 29. 19:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyszer egy előttem haladó autó megállt a zebránál. Nekem meg mint kiderült nem fogott rendesen a fékem. Az árokhíd állított meg. Tudni kell hogy ez egy kb 35-40kg-os, hosszú bringa volt. Egy sima mtb-vel nagy bukfenc lett volna.

Ezenkívül 3-szor rám kanyarodtak. Az elsőnél én voltam a hibás, a másodikra nem emlékszem már, a harmadiknál meg lazán megelőzött a nő a jobbra menő utca előtt közvetlenül, aztán simán bekanyarodott... Velem együtt. Aztán még megkérdezte hogy nem láttad az indexet?

2014. júl. 2. 09:25
 12/15 aikiboxer ***** válasza:
48%
Addig-addig incselkedett velem, míg beleélveztem a szerelmembe gumi nélkül. Mivel ő is sportol, ezért az esetet sportbalesetnek minősítem. Bajom nem lett, csak babám. :)
2014. aug. 15. 09:52
 13/15 A kérdező kommentje:
xd ez jó
2014. aug. 15. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Sport kategóriában van a kérdés, én pedig a sportbalesetek királya vagyok: foci közben részleges és teljes bokaszalagszakadások, keresztszalagszakadás, kerékpározás közben csukló- és kulcscsonttörés, vitorlázás közben törött lábfej, röplabdázás közben meg járomcsonttörés. Sajnos ez nem vicc vagy kamu, 13 és 20 éves korom között szedtem össze ezeket, azóta hanyagolom a sportolást.
2014. szept. 17. 07:08
 15/15 anonim válasza:
Lovaglasnal vagtanal leestem, mert atakarta ugrani a lo a pocsolyat, de szarul, persze a vizbe estem, es a bal labam benne maradt a kengyelben , es huzott meg a lo a sarban, vizben 3 vagtaugrasig, es utana mindenembol folyt az iszap es igy ultem vissza a lo hatara.. nem tul kellemes erzes volt
2014. nov. 24. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!