Ha volt valami balesetetek leírjátok?
6szor volt balesetem...autóval,
5 ször biciklivel
motorral kétszer estem, utoljára mikor repültem, a levegőben még sikerült a supermen perülő figurát is felvennem, annyi időm volt még a levegőben megfigyelni, amint egy autó megáll, és a kisfiú mutogat az ég felé, ahol én repültem...majd 3 hónap sötétség következett, aztán 30kilóval könnyebben kiengedtek az intenzívről.
bringával volt 5.és autóval 1.
1:hanyat estem,és a könyökömet bevertem,felszakat rajta a bőr.
2:egy ugrás után érkezéskor eltaknyoltam,lehorzsoltam mindenem:térdek,könyökök,áll,és testemet itt ott.
3:egy dombon önnáló élere kelt a gép eleje,én pedi elrepültem:csukló repedés.
4:elütött egy autó,boka repedés.
5:ugrattam és pofára estem:eltört a sisakom )azért vagyok itt) a kezem,és a fejemből mindenhonnan vér folyt-száj orr,szem,homlok,áll.
Autó:megálltam a pirosnál,és baloldalon csapott egy jobb oldalról megcsapott volvó.eltört a karom,és agyrázkodást kaptam,és megfájdult a nyakam.
4-es és a fogaddal mi van?
azóta sincs?
bicajjal állandóan, a legzúzósabb az akkor volt, amikor beszáguldottam az árokba :D hát utólag vicces, de akkor nagyon nem mosolyogtam.
De legtöbbször szex közben pl.múltkor majdnem kiestem az ablakon, de csak a fejemet ütöttem be
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!