Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Minden gyakorlattól csak...

Hosszúhajú kérdése:

Minden gyakorlattól csak erősödik a lábam, pedig vékonyítani szeretném. Hogyan?

Figyelt kérdés
Az eddig végzett sportoktól mindig csak egyre vastagabb és vastagabb lett. Próbáltam szobabicaj, lépcsőző, combgyakorlatok fekve, állva súlyzó nélkül, sporteszköz combra. De erősebb lett. Milyen sporttal tudnám vékonyabbá tenni? - nem izmot akarok.

2013. nov. 29. 02:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"majdnem minden nap mozgok, most hulahoppozom is, nagyon formásít! "

:DD

"Tudnál mondani konkrét aerobot combra?"

:D

"nem volt szálkásító étrendem, nem nagy fogyást akarok, csak a lábam lehetne vékonyabb. Arra ügyeltem, hogy a napi kalóriabevitel, soha ne érje el a normális 2000 et. Meg lehetőleg főzelék..."

Ez se gyenge. :D

2013. nov. 29. 15:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha az izomzatod fölött nem szeretnél nagyobb mennyiségű zsírt, akkor ennek függvényében kell alakítani az étrendet. Ez van. :)
2013. nov. 29. 15:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha csak 'izomos' a lábad, akkor meg érdemes örülni neki. Férfiak azt szeretjük.
2013. nov. 29. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:

kérdező, most válaszolok a sok tévhitedre, de nem támadásból, ne legyen sértődés. :)

1. A hula-hopp semmit nem ér, nincs helyi zsírégetés.

2. Akkor is kell diéta, ha keveset akarsz fogyni. Ahhoz is kalória mínusz kell, nem megy máshogy.

3. Olyan nincs, hogy te majd eldöntöd, hogy honnan fogyj! Nem lehet irányítani a fogyás helyét. Még egyszer írom: NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS!

Tehát nincsenek helyi zsírégető gyakorlatok sem. Mindenkinél genetikailag előre meghatározott, hogy ki, honnan, milyen ütemben ad le zsírt. De semmivel nem tudod irányítani a zsyírleadás helyét. Tehát nem lehet csak lábról fogyni. Ezt fontos, hogy megértsd, azért írom szájbarágósan.:)

4. Főzelék..:) Ez megint egy agyament ötlet. Pont nem kell diétába lisztes főzelék.

Sovány húsok, tojásfehérje, sovány túró, zöldségek, kis barnarizs, zabpehely. Iyesmik kellenek, de nem mindegy hogy miből mennyit.

2013. nov. 29. 17:39
 15/16 anonim ***** válasza:
This asker gave me cancer
2013. nov. 29. 21:14
 16/16 A kérdező kommentje:

Ok, köszi Montez.

És olyat lehet, hogy ugyan nem vékonyítom, merthogy akkor azt nem tudom, de formásabbá teszem. Úgy értem, mivel nem hinném, hogy nagyon fogynom kéne, csak a lában vastag, és sajnos nem az izomtól- bár az is van rajta a balett múltam miatt - tehát a vastagság maradhat, csak kicsit úgymond formába szedem. Vastag marad, de egyenletesen - és vonzóbban.

2013. nov. 29. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!