Milyen táncot ajánlanátok egy még soha nem táncolt embernek?
Figyelt kérdés
Csak szalagavatón táncoltam (keringőt szkippeltem, azt nem akartam), szórakozóhelyeket is kerülöm, eddig rocktogonban tudtam csak felszabadultan "táncolni" :D
Zavar, hogy nincs rendes mozgáskoordinációm a tánchoz (sportokkal semmi gondom nincs), küzdősporthoz. Valami ötlet? :(
21/L
2013. nov. 26. 21:57
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszene neked valamilyen fél fitness fél tánc dolog (annyiféle van, meg félévente van valami új, hogy zumba meg ilyenek, hogy nem tudom a nevüket, de tudod mire gondolok, nem?), mert abban ismétlődő, kombinálható mozdulatok vannak, el is fáradsz, jól is esik. És minden ilyesmitől javul a koordinációd is, lesz pár alapmozdulatod. Utána én a hiphopot mondanám. Nem annyira kötött, nem annyira merev, szerintem mindenki könnyen belejön és ráérez.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Jaaj, zumbát próbáltam, nem jött be :D pilates óra után volt, így egyszerű fekete sportgatya-póló kombó volt rajtam, többi csajon feszülős gatya, meg tiptop sportruha, és nem éreztem túl nőiesnek a fenékriszálást a sportgatyámban :D
2013. nov. 26. 22:36
3/5 anonim válasza:
Hát akkor rossz helyre mentél:) Ilyen helyeken amúgyis esélyes, hogy sznob billegetős p!csákba futsz bele, de egy jobb helyen, vagy jobb kerületben ez méginkább így van. Én a kerületi putri művházban voltam, és ott jó volt a csapat:D Barátnőm meg konditerem, szolárium melletti tiptop stúdióban volt, na gondolhatod...
4/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!