2hónap alatt lehet ilyen kockás hasam? (Kép lent)
ilyen lehet 2 hónap alatt? Ha minden reggel este csinálok? És hányat kéne ? Üzibe is jöhet:)) 162 cm, 47 kg
14/Lány
Haha :)
Nem akarlak elkeseríteni, de az évek kérdése, lányoknak sokkal nehezebb a kockás has. (Kevesebb tesztoszteron... Nem erre lettetek kitalálva :D)
De persze jó, ha kicsit formálni szeretnéd magad, ezért itt egy edzésterv csináld ezt nyugodtan és nem kell sietni, mi lenne 2 hónap múlva?
Étrend
1. Nőknek nehezebb egy jó kockahasat elérni, ez nem egy-két hónapos munka és főleg diéta kérdése.
2. Nem kell minden nap hasazni, mert regenerálódni is kell. Semmi értelme minden nap hasra edzeni!
3 Heti 2-3 hasedzés elég, hasprés és lábemelés függeszkedve, mindegyikből 3-3 sorozat amennyi megy.
Meg lehet 2 hónap alatt csinálni,de ahhoz sok edzés,normális étrend kell.
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy hiába eszek rendszeresen McDonald's-os kajákat meg nutellát úgy is elég kockás a hasam és heti 3x edzek.
Nem tervezek meghalni köszi.
Amúgy sem a túlsúly miatt fogok,mert 67 kiló vagyok és elég izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!