Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítés alacsony költségvet...

Testépítés alacsony költségvetéssel?

Figyelt kérdés

Sziasztok. El szeretném kezdeni a testépítést. Komolyan véve, de nem túl magas szintet céloztam meg eddig (ugye pénz hiánya). Sajnos nem tudom megvásárolni magamnak a drágább tápkiegeket. A táplálkozás is necces, mivel a családi kassza is szűk, nem tudok állandóan rizs csirkemell rizs csirkemellet enni. Magyarul, ami jön. 183cm magas vagyok és 73kg.

Meddig lehet eljutni ezzel a módszerrel? Érdemes belevágni? Meddig tudok fejlődni, fél év, egy vagy kettő?

2009. nov. 17. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Érdemes belevágni!

Ha mindent megteszel, hogy rendes kajához juss, lesz eredménye! Elég sokat tudok a dologról, én is így kezdtem, ha megirod az msn címed segithetek étrend és edzésterv kialakításában is akár.

2009. nov. 17. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is így kezdtem. Amíg suliba jártam gyakorlatilag nulla költségvetésből edzettem. A fehérjebevitelem sokszor az 1g/tskg-ot sem érte el. Ebből adódoan nem sokat fejlődtem. Kezdetben azért volt fejlődés, az első 6hónapban feljött havi 1 kg, utána még pár, de aztán megállt a fejlődésem.

Most már dolgozok, így sem könnyű szembesüléni a kölségekkel. Pl ma vettem meg egy hónapra előre a csirkemellet, meg egy vödör fehérjét az olcsóbb kategóriából és multivitamint. Így 1 nap alatt elment közel 40ezer forint...

Csak kitartást tudok kívánni!

2009. nov. 17. 20:58
 3/7 A kérdező kommentje:

nem Arnold szeretnél lenni, csak valami formát, mint például: [link]

Én is dolgozom már. De sajnos egyetem levelező -40.000 haza költségekbe -30.000 Egyéb bérletek -10.000 Nem sok marad :(

2009. nov. 17. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem megy a link :)
2009. nov. 17. 21:09
 5/7 anonim válasza:
Csak ennyit írok : Kettlebell!! én zabálok mindent,nincs pénzem a nagy híres porokra és nem is kell nekem és megnézhetne 1-2 gyúrós :-))
2009. nov. 18. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, hogy jó a Kettlebell, meg a crossfit, de tudtommal ezek csak a fővárosban vannak, úgyhogy elég kevés embernek van rá lehetősge, hogy kipróbálja.

Egyébként meg a "híres porok" olcsóbbak, mint a kaja. Szóval ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy ha a hús felét kiváltod fehérjével, akkor pénzt spórolsz.

2009. nov. 18. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Creatine monohydrate+tejpor/szója+c6h12o6

Havonta kb 4k.ba lesz a cucc,de kreatin mindenképp legyen,ami havonta kb 2ezer Ft. (ennyit lehet kibírsz)

A rizs meg nem drága,1kg kb 220Ft.

[link]

Remélem segítettem!

2009. nov. 29. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!