Vazelint fecskendezni a bicepszbe, a karméret növelése?
Figyelt kérdés
Pár ismerősöm vazelint fecskendez a farkába hogy az nagyobb legyen. Én meg gyúrok rendesen ezért arra gondoltam hogy én a bicepszembe, és a tricepszembe fecskendeznék vazelint, hogy ezáltal nagyobb legyen. A vazelin mennyi ideig maradna me ? És mennyire lenne káros ?2013. nov. 13. 17:29
1/4 anonim válasza:
azért nem jó anyag ez hozzá,mert nem szívódik fel.
idővel bekeményedik,tokosodik,aztán ki kell műteni.
plusz ha bekerül a vérbe akkor kampec.
2/4 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=NaWf2Rb3Gw8
kb. ennyi értelme volna ennek is. A haverjaidat pedig időközönként kérdezd meg, hogy azért még rendesen feláll-e a péló.
3/4 anonim válasza:
Ez most komoly? A farkukba? Remélem kapnak egy szép kis vérmérgezést aztán majd rájönnek a dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!