Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy öltözzek fel futáshoz...

Hogy öltözzek fel futáshoz ilyen időben?

Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 12:40
 1/6 anonim válasza:
Melegítő mindenképp,esetleg dzseki! De én fejpántot vagy hajpántot is tennék,úgy hogy a fülemet eltakarja,mert futottam már hidegben,és nagyon megfájdult a fülem.:-(
2013. nov. 13. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Vannak speciálisan hideg időre való futóruhák. Nekem is van, könnyű, vékony, mégis jól tartja a testmeleget, nem fázom. Decathlonban párezerért már lehet megfelelőt kapni.
2013. nov. 13. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Tegnap futottam estefelé. Susogós felső, alatta polo ,plusz hosszúnadrág. Ha rendesen futsz úgyis kimelegszel.
2013. nov. 13. 13:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Vettem fel sapkát és sálat is.

2013. nov. 13. 15:49
 5/6 anonim válasza:
Szerintem fejpánt mert a sapkába nagyon befő a fejed hosszú távon. Egyébként vannak ezek a feszülős cicanadrág szerük olyan sportos kivitelben szerintem az a legkényelmesebb, nem tudom a nemed és a korod, meg hogy mennyire ódzkodsz az ilyesmitől. Felülre is valami hasonló, vannak ezek az aláöltöztek, nem feltétlen futáshoz, én olyasmiket hordok rá esetleg egy atléta. Egyébként sosem öltözök túl vastagon mert amikor elindulok fázok, de az csak arra késztet,hogy siessek, és akkor máris kellemes :)
2013. nov. 18. 20:30
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. nov. 26. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!