Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » MMA-val akarom folytatni...

MMA-val akarom folytatni pályafutásom.! Vélemény? Lentebb.

Figyelt kérdés

Szóval 8 éve járok Kempo-ra és rendszeresen versenyzek.

elég az a tapasztalat amit itt Kempon szereztem, vagy maradjak még itt és később mennyek MMA-zni?

2013. nov. 12. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
ha csak magyarok ellen versenyzel 3év kempoval is valószínűleg nyernél egy amatőr versenyen elég gyenge a hazai mezőny.
2013. nov. 14. 22:09
 2/7 A kérdező kommentje:
de azért vannak jók is pl. Gönczi Alex
2013. nov. 15. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Dehogy nyerne .Áh .

8 év kempo de semmi más.

Haverom 2 évig kickboxolt meg vagy 5 évet bikrózott és onnan ment MMA rendszerű edzésre és szerintem talán úgy lenne.

2013. nov. 16. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocs a hibákért előző voltam
2013. nov. 16. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
nem is írtam hogy egyből a top versenyeken kéne elindulnod egyébként meg a kempo szabályrendszer majdhogynem az mma-nak felel meg a 2 év kickbox pedig olyan szinten szart sem ér hogy meg sem említeném.
2013. nov. 16. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Előtte menj MMA edzésre is. Mert azért kicsit mások a szabályok, amiket elmagyaráznak az edzéseken. Meg ami a legfontosabb, hogy egy MMA klubnál nem csak Kemposok ellen fogsz tudni sparringolni, hanem Thai Bokszos, ökölvívó, karatés, stb. ellen is. A klubon keresztül meg könnyebben tudsz versenyekre menni majd.
2013. dec. 1. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj még előtte bokszolni egy pár évet.. :) Utána meg egy pár évet meg tanulj meg nagyobbakat rúgni thai bokszolók vagy taekwondosok között. Utána lenne érdemes elmenni mma-zni.
2014. febr. 15. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!