Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Falun miért röhögik ki illetve...

Falun miért röhögik ki illetve szólják meg aki futni szokott eljárni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 11. 21:23
1 2 3
 11/21 Makoscsiga ***** válasza:

Jaja, mert bunkók! Persze ez nem falusi sajátosság, városban is pont annyi bunkó van, csak a városban többnyire szarnak rá, vagy már hozzászoktak. Nem kell velük foglalkozni, fókuszálj az edzéstervre.

Az, meg, hogy falun a sok szántásvetés és traktorozás miatt az emberek nem érnek rá futni, az egy akkora baromság, hogy aki képes ilyet leírni, az még életében nem volt az V. kerületen kívül. (bár, amint látni, lassan az is tanyává avanzsál) :D

2013. nov. 12. 01:25
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy szórakoztatóra sikerült írás volt, el kell ismerjem :D
2013. nov. 12. 01:29
 13/21 aikiboxer ***** válasza:
100%
Ez még hagyján, de amikor lelkész barátom melegítőben és egy bullterrierrel együtt járt futni -- akkor mekkorát néztek a házuk előtt üldögélő/pletykáló nénikék...
2013. nov. 12. 07:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Na, inkább nem dicsérek már senkit mert jön rögtön a 0%-ozás :D
2013. nov. 12. 09:39
 15/21 A kérdező kommentje:

sok vén ember meg cigányok szólogatnak

beszólásik:

ki kerget

nincs jobb dolgod

leginkább a sok nyugdíjas idegesít fel

2013. nov. 12. 16:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Azzal hogy ilyen környezetben kimész futni fantasztikus támadható felületet adsz..

Otthon is edzegethetnél, semmivel sem lenne kevesebb, de figyelembe véve a környezetedet, egyszerűen biztonságosabb lenne.

2013. nov. 12. 23:00
 17/21 Makoscsiga ***** válasza:
Ha én is otthon tai-chi-znék, engem is elijesztenének az agreszív nyugdíjasbácsik attól, hogy kimerészkedjek az utcára... szerencsére a kérdezővel együtt ilyesmitől nem szarunk be, max felcseszi az agyát annak, aki nem tud tojni rájuk. ;-)
2013. nov. 12. 23:16
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem ijedezésről van szó. Taichival az utcai agresszorok többségét le lehet ütni. Ha más nem akkor taichi technikával és késsel.

DE. Miért keresném az erőszakot, amikor tisztában vagyok a helyzettel? Kakaóscsiga nem mindenki olyan lelkisérült mint te.

Egyébként neked mennyi fogalmad van a taichiról? Mert miért hozol szóba olyan dolgokat, amikről fingod sincs.

2013. nov. 13. 08:35
 19/21 Makoscsiga ***** válasza:
Kedves diszlaxiás 35%os fórumtársam. A kérdés inkább az, hogy te minek szólsz egy kérdéshez, amiről fingod sincs? Mert az látszik, hogy 5km-t nem futottál mág életedben összesen. És persze hihetsz abban, hogy a tájcsi jó önvédelemre, és persze hihetsz abban is, hogy majd Jézus eljön és úrrá lesz az AIDSen és a rákon. Részemről nem vesztegetek rád több karaktert. Az mindenesetre látszik, hogy keményen megdolgoztál mind a 35%odért.
2013. nov. 13. 17:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedves Szilvásbuktás-Csiga, igen, tapasztalaton alapuló hitem van. Szoktuk ezt tudásnak is nevezni. Engem viszont nem érdekel a Te hitrendszered/vagy a meggyőződéseid. A harcászati/önvédelmi kérdéseket még elég könnyen le is lehet szimulálni (lásd sparring) a futásról alkotott elképzeléseid.. pedig bármik is legyenek, hagyjuk meg békében a két ellentétes nézetet.. Te legyél futáspárti (akár a Kérdező is lehet futáspárti) én képviselem most a futásellenes oldalt, nyilván Ti sem akartok belterjesen elolvadni a futás istenítésétől. A kérdés is arra irányul miért viszonyulnak negatívan a futáshoz, talán nem gond ha valaki olyan is ír aki szintén nem futáspárti.
2013. nov. 13. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!